HOĆE LI VEĆ JEDNOM TOME DOĆI KRAJ? I U PROTEKLA 24 SATA VREMENSKE NEPOGODE UZROKOVALE BROJNE PROBLEME U ZAGORJU

Vodena bujica poplavila središte Zlatara i Jalšje

Objavljeno: 14.05.2018. JJ

Nevrijeme je i u protekla 24 sata uzrokovalo neprilike diljem Zagorja. Vodena bujica poplavila je središte Zlatara, a članovi DVD-a Zlatar bili su angažirani na ispumpavanju vode iz objekta. U Jalšju, u općini Veliko Trgovišće, kako nam kažu mještani, zbog pljuska koji je padao 20-ak minuta, također je nastala ogromna bujica koja je odnijela makadam i napravila pukotine u zemlji. Mještani ističu kako ovako nešto ne pamte.

Sveti Matej u Gornjoj Stubici je pak pogodila tuča.

Prometne nesreće

U Donjoj Šemnici, na D35, članovi DVD-a Donja Šemnica ispirali su kolnik od blata, a u Sutinskim Toplicama, članovi Javne vatrogasne postrojbe Krapina angažirani su na tehničkoj intervenciji uklanjanja srušenog stabla s prometnice.
Inače, u protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 85 poziva, a osim saniranja posljedica nevremena, evidentirane su četiri prometne nesreće. U Mokricama, na autocesti A2, dogodio se sudar dvaju osobnih vozila, u kojoj je zabilježena samo materijalna šteta. Težih posljedica, na sreću, nije bilo ni u Svetom Križu Začretju, također na autocesti A2, gdje se dogodio sudar dvaju osobnih vozila u smjeru Zaboka.

Oštećenje branika

U Krapini je u sudaru dvaju osobnih vozila na parkiralištu također zabilježena samo materijalna šteta. U Donjoj Stubici je zabilježeno oštećenje branika na pružnom prijelazu Jezerčica.
Uz prometne nesreće, zabilježeno je i ugrožavanje prometa na A2, kod Krapine, zbog ostataka gume teretnog vozila, i u Mrzlom Polju, zbog nanosa blata na prometnicu.
U Galovcu Začretskom i Radoboju zabilježen je kvar na distribuciji električne energije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba