ZAVRŠILA ŽUPANIJSKA LIGA U GAĐANJU SERIJSKOM ZRAČNOM PUŠKOM

Najbolja kadetkinja Valentina Hoti iz SD-a Strijelac, najbolji kadet Nino Posavec iz Tekstilca, a najbolja juniorka Karla Bartolović iz SD-a Veliko Trgovišće

Objavljeno: 14.05.2018. JJ

Proteklog vikenda u Zaboku je, u organizaciji SD-a Tekstilac, održano peto završno kolo županijske lige Krapinsko – zagorske županije u gađanju serijskom zračnom puškom. U kategoriji kadeta, u gađanju zračnom puškom s deset metara, prvo mjesto je osvojio Nino Posavec iz zabočkog Tekstilca, drugi je bio David Škrlec iz Streljačkog kluba Marija Bistrica, a treći Dario Somek iz klanječke Predionice. Ekipno je u toj kategoriji pobijedila klanječka Predionica, u sastavu Dario Somek, Filip Hrbud i Filip Brundić. Drugi je bio Tekstilac, a treći Streljački klub Marija Bistrica.
Među kadetkinjama, prva je bila Ema Penezić iz SK Predionica, druga Petra Petak iz SD-a Veliko Trgovišće, a treća njezina klupska kolegica Stela Čuk. SD Veliko Trgovišće osvojio je i prvo mjesto ekipno, u sastavu Nika Čuk, Stela Čuk i Petra Petak.
U ukupnom poretku kod kadeta, prvi je Nino Posavec iz Tekstilca, drugi Dario Somek iz Predionice, a treći David Škrlec iz Marije Bistrice. Ekipni prvak je Predionica Klanjec, drugi je Tekstilac, a treći Strijelac iz Krušljevog Sela.
Među kadetkinjama, prvo mjesto u ukupnom poretku osvojila je Valentina Hoti, iz Strijelca, druga je Petra Petak, a treća Stela Čuk, obje iz Velikog Trgovišća. Ekipno je jedina u konkurenciji bila ekipa Velikog Trgovišća. Među juniorkama, prvo je mjesto u ukupnom poretku pripalo Karli Bartolović iz Velikog Trgovišća, a drugo Gabrijeli Pugar iz Marije Bistrice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba