JOŠ JEDNA HUMANITARNA AKCIJA ZLATARSKOG MOTO KLUBA “WILD RIDERS”

BIKERI MEKOG SRCA: Družili se s mališanima, pokazali im motore i donirali igračke dječjem vrtiću

Objavljeno: 11.05.2018. JJ

Članovi Moto kluba “Wild Riders” iz Zlatara posjetili su zlatarski Dječji vrtić “Uzdanica”, gdje su se, u prisustvu gradonačelnice Jasenke Auguštan – Pentek, družili s mališanima, pokazali im svoje motore, a djecu su posebno razveselile igračke koje su bikeri donirali dječjem vrtiću.
Takve i slične humanitarne akcije u planu su i programu rada članova Moto kluba “Wild Riders”, a kako kažu, cilj akcije bio je razveseliti mališane igračkama, pokazati im motocikle, te u druženju s djecom suzbiti predrasudu kako su bikeri isključivo loš primjer.
– Zahvaljujem i ponosna sam na pojedine udruge na području grada Zlatara, koje djeluju i izvan kruga područja za koje su registrirane. Moto klub Wild Riders već drugi puta pokazuje svoju humanitarnu stranu. Prošle godine poklonili su knjige i pribor učeniku slabijeg imovinskog statusa, a sada su darivali naš vrtić. Djeca su bila oduševljena igračkama, motorima i druženjem s motoristima. Veliko hvala za ovu akciju – rekla je gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba