NA BEDEKOVČANSKIM JEZERIMA ODRŽANO PRVENSTVO ŠRS-a KZŽ U LOVU RIBE UDICOM NA PLOVAK ZA KADETE, JUNIORE I SENIORE

Kadeti ŠRD-a “Šaran” iz Budinščine i kadetkinje iz oroslavskog ŠRK-a “Klen” plasirali se u završnicu Kupa HŠRS-a

Objavljeno: 07.05.2018. JJ

U subotu i nedjelju na Bedekovčanskim jezerima, u organizaciji Športsko – ribolovnog saveza KZŽ i ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, održan je natjecanje Kup – Prvenstvo Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije za 2018. godinu u lovu ribe udicom na plovak, za kategorije kadeti, juniori i seniori. U kategoriji kadeta, prva je bila ekipa ŠRD-a “Šaran” Budinščina, u sastavu Luka Mlinarić, Kristrina Petrinić i Luka Ban, i to ispred drugoplasirane ekipa ŠRD-a “Pastrva” iz Zlatara.
U sektoru A pobijedio je Luka Mlinarić, s 2430 bodova, a u sektoru B prva je bila Kristina Petrinić, s 2500 bodova, oboje iz ŠRD-a “Šaran” Budinščina. U C sektoru pobijedio je Josip Stužić iz ŠRD-a “Pastrva” iz Zlatara, s 4435 bodova.
U kategoriji kadetkinja, prva je bila ekipa ŠRK-a “Klen” Oroslavje, u sastavu Lucija Tuđa, Vanesa Mišar i Valentina Jagečić.

U Budakovcu

U kategoriji juniora, prva je bila ekipa ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, u sastavu Petra Berković, Matej Berković i Marko Žuraj. U sektoru A pobijedio je Marko Žuraj, u B sektoru Matej Berković, a u C sektoru Petra Berković, svi iz donjostubičke “Pastrve”. U kategoriji juniorki, prva je bila ekipa ŠRK-a “Klen” Oroslavje, u sastavu Sara Rafajec, Lucija Jagečić i Paola Šilipetar. U kategoriji seniorki, prva je bila ekipa ŠRK-a “Klen” Oroslavje, u sastavu Nikolina Pregiban, Nadica Peharec i Lidija Orač. U kategoriji seniora, prva je bila ekipa ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, u sastavu Branislav Berković, Tomislav Berković i Zoran Vlahović. U sektoru A pobijedio je Zvonko Antolić iz ŠRD-a “Sutla Klanjec”, u B sektoru prvi je bio Renato Dugorepec, iz SRD-a “Stubaki” Stubičke Toplice, sa 7860 boda, a u C sektoru pobijedio je Tomislav Berković, iz ŠRD “Pastrva” Donja Stubica.
Osvojenim plasmanom, kadeti iz ŠRD-a “Šaran” Budinščina i kadetkinje iz ŠRK-a “Klen” iz Oroslavja, ostvarili su pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak za kadete i kadetkinje, koji će se ove godine održati u Budakovcu, u Virovitičko – podravskoj županiji, od 29. lipnja do 1. srpnja.

Prvenstvo ZONE II

Juniorske ekipe ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, “Šarana” iz Budinščine, “Pastrve” iz Zlatara, kao i seniorske ekipe ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, ŠRD-a “Stubaki” iz Stubičkih Toplica, ŠRD-a “Jezera” iz Bedekovčine, ŠRK-a “Klen” iz Oroslavja i ŠRD-a “Žabec” Lug Zabočki, seniorska juniorska ekipa ŠRK-a “Klen” Oroslavje, ostvarile su pravo nastupa na Prvenstvu ZONE II, koja obuhvaća natjecatelje iz Zagrebačke te Krapinsko – zagorske županije i Grada Zagreba, kao izlučnom natjecanju za plasman na završnicu Kupa Hrvatskog športskog – ribolovnog saveza. Domaćin Prvenstva ZONE II ove godine je Krapinsko – zagorska županija, a natjecanje će biti održano 27. svibnja na jezerima u Bedekovčini. Priznanja najboljim seniorskim i juniorskim ekipma ekipama je dodijelio načelnik općine Bedekovčina Darko Ban.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba