U Zaboku traje HYUNDAI ROAD SHOW u organizaciji Auto kuće Hyundai Štagar iz Marije Bistrice

HYUNDAI JE TRENUTNO “BEST BUY”: Takvu opremu po toj cijeni nudi rijetko koji drugi brend

Objavljeno: 05.05.2018. zagorjeinternational

Hyundai Road Show u organizaciji auto kuće Hyundai Štagar iz Marije Bistrice, u subotu je na Zivtovom trgu u Zaboku okupio brojne zantiželjnike, ali i one koji su upravo u Hyundaiju prepoznali svog budućeg limenog ljubimca.

– Kako i ne bi, kada aktualne Hyundai akcije baš privlače. Vidim da u svojim automobilima nude iznimno bogatu opremu, koja se kod nekih drugih brendova plaća i do nekoliko desetaka tisuća kuna više – ovisno dakako o klasi vozila i modelu. Hyundai je trenutno, prema svim pokazateljima, “Best buy” – rekao nam je zadovoljan budući kupac Hyundaija.

Sponzorstvo FIFA-e

– Okupili smo se i ove godine u Zaboku, kako bismo organizirali Hyundai Road Show, odnosno testne vožnje Hyundai vozila. Prijavom na testnu vožnju ušlo se u nagradnu igru – sretan dobitnik glavne nagrade dobiva Hyundai vozilo preko vikenda s punim spremnikom goriva. Prezentirana je ujedno limitirana serija modela i10, i20 i i30 Go, pod sponzorstvom FIFA-e, povodom predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vozila imaju specijalnu limitiranu seriju opreme u “Champion blue” boji, koja je zaštitna boja FIFA-e, no dakako, isti se paket opreme može dobiti i u ostalim bojama. Trenutno je aktualna dodatna akcija, pa se pri kupnji i10 štedi do 3000 kuna, na i20 je popust 5000 kuna, a na modelima i30 10.000 kuna – rekla nam je voditeljica prodaje Hyundai Štagara, Nikolina Šestak Štagar.

Kraljevska ponuda

Dodala je da se može pogledati i testirati nova Hyundai Kona, interesantan crossover SUV model, kakav do sada nije bio u ponudi, a na probnu se vožnju moglo odvesti i s i40 te Hyundai Tucsonom, za koji trenutno vrijedi kraljevska ponuda, što znači da su gratis troškovi registracije, osnovnog i kasko osiguranja.

Inače, Hyundai Štagar ovlašten je za prodaju Hyundai vozila od 2000. godine, a ukoliko ste slučajno propustili Road show u Zaboku (traje do 17 sati), njihovi će vas djelatnici rado primiti u njihovom sjedištu u Mariji Bistrici, u Stubičkoj cesti 20, gdje ćete moći pogledati sve nabrojane modele, dogovoriti probnu vožnju i dakako – kupiti svog novog limenog ljubimca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba