OBJAVLJENA ODLUKA O FINANCIRANJU PROGRAMA UDRUGA NA PODRUČJU OPĆINE ZLATAR BISTRICA

Najviše sredstava za četiri projekta NK Ivančica – 143 tisuće kuna

Objavljeno: 26.04.2018. JJ

Povjerenstvo za financiranje programa udruga na području općine Zlatar Bistrica ocijenilo je projekte prijavljene na ovogodišnji natječaj. Sredstva su dodjeljena u pet područja djelovanja.
Za sudjelovanje u općinskim manifestacijama, 12 tisuća kuna dodijeljeno je Glumačkom festivalu u Krapini, Udruzi žena “Zagorska škrinjica” osam tisuća, Eko udruzi “Lijepa naša” šest, KUEU “Kaj” pet tisuća, Udruzi vinara “Cetin” 4900, HPD-u “Javor” tri tisuće te po dvije tisuće kuna Lovačkoj udruzi “Šljuka” i Udruzi umirovljenika Zlatar Bistrica.
Na području socijalne skrbi, Udruga umirovljenika dobila je pet tisuća, Udruga žena 2800 i Udruga osoba s invaliditetom KZŽ dvije tisuće kuna.
Za kulturu, najveći iznos od 14 tisuća kuna odobren je DND-u za državni turnir Zlatarbistričkih mažoretkinja. KUEU-u “Kaj” je za svečani koncert i susret dječjih zborova odobreno ukupno 13 tisuća kuna. Puhačkom orkestru općine Zlatar Bistrica deset tisuća, Eko udruzi sedam tisuća te umirovljenicima tri tisuće kuna.
Za razvoj poljoprivrede i zaštitu okoliša, Udruzi žena je odobreno osam tisuća kuna, a Udruzi vinara Cetin šest tisuća kuna. Među prijavljenim sportskim projektima, na natječaju su prošla četiri projekta NK Ivančica, za što je odobreno 143 tisuće kuna. Projekt DND-a za odlazak mažoretkinja na Europsko prvenstvo dobio je 14 tisuća kuna, HPD “Javor” je dobio šest tisuća kuna za organizaciju kross utrke, a Udruga umirovljenika tri tisuće kuna za turnir u kuglanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba