ZAGORCI OSTVARILI VRHUNSKE REZULTATE U SLAVONSKOM BRODU, NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U SAVATE BOKSU

Tamara Gašpert (SK Đidara) najbolja juniorka, Jakov Ivanek (SK Đidara) najbolji senior, a SK Stubica najuspješniji klub prvenstva

Objavljeno: 25.04.2018. JJ

U Slavonskom Brodu održano je Državno prvenstvo u savate boksu, disciplina assaut, na kojem su se vrlo uspješno predstavili i zagorski natjecatelji. U konkurenciji 59 boraca iz 12 klubova, Tamara Gašpert iz zabočkog Savate kluba Đidara bila je najuspješnija juniorka prvenstva. Savate klub Stubica bio je najuspješniji seniorski klub, a Jakov Ivanek iz SK Đidara najuspješniji senior.
Među juniorkama, u kategoriji -48 kg, prvo mjesto osvojila je Stela Matoković iz SK Đidara, u kategoriji -60 kg, Tamara Gašpert iz SK Đidara, a u kategoriji -70 kg Ariana Šalković iz SK Đidara. Mateja Milošić iz SK Kobra bila je druga.
Među juniorima, u kategoriji -65 kg, drugo mjesto osvojio je Filip Čukman iz SK Kobra, dok je Gordan Čandrlić iz SK Đidara bio prvi u kategoriji -70 kg. Matija Bingula iz SK Kobra je pak bio drugi u kategoriji +85 kg.
Vrlo uspješne bile su seniorke SK Stubica, pa je tako u kategoriji -48 kg Helena Beljak osvojila prvo, a Tihana Bedek drugo mjesto. Ivančica Martinić iz SK Đidara osvojila je drugo mjesto u kategoriji -60 kg.
Među seniorima, Luka Lešković iz SK Stubica bio je prvi u kategoriji -65 kg. U kategoriji -70 kg, sva tri prva mjesta pripala su Zagorcima – treći je bio Željko Jurak iz SK Đidara, drugi njegov klupski kolega Matija Bočkaj, a prvi Dario Boroša iz SK Stubica.
U kategoriji -75 kg, prvi je bio Jakov Ivanek iz SK Đidara, drugi Jurica Jantolek iz SK Kobra, a treći Denis Fiket iz SK Đidara, koji je to mjesto podijelio s Patrikom Radočajem iz SK Šan. U kategoriji -80 kg, prvi je bio Marko Gospočić iz SK Stubica, a treći Marko Vrbanec iz SK Đidara. Dario Prugovečki iz SK Kobra osvojio je drugo mjesto u kategoriji -85 kilograma, dok je Zdenko Mirt iz SK Stubica bio prvi u kategoriji +85 kilograma. Broncu je za SK Đidara osvojio i Kristjan Lugarić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba