JEDAN OD NAJBRŽE RASTUĆIH FESTIVALA U REGIJI PREDSTAVIO NOVA GLAZBENA IMENA

Na ovogodišnjem Tabor Film Festivalu nastupit će Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole

Objavljeno: 25.04.2018. JJ

Jedan od najbrže rastućih festivala u regiji, Tabor Film Festival, predstavio je nova glazbena imena. Već najavljenima izvođačima, kao što su Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak, Matija Dedić, Seven That Spells i DJ Kneža, pridružili su se Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole, što već sad upućuje na to da će i ove godine Festival imati kvalitetan i raznolik glazbeni lineup.

Tema – samoodrživost

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festival također će imati mnogo popratnog sadržaja u vidu predavanja, radionica i izložbi. Prošle godine uspješno je promovirana vjera u dijalog kao leitmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost. Profesor s PMF-a Damir Bakić u svom će predavanju iznijeti ideje o samoodrživom sveučilištu. “Kako prilagoditi studijske programe zahtjevima održivog razvoja? Kako organizirati sveučilišni život i time u praksi doprinijeti održivom razvoju i inspirirati zajednicu? Kako podići i razvijati svijest o svim aspektima održivog razvoja? Kako djelovati u zajednici?”, samo su neka od pitanja na koja će Bakić dati odgovore.

Radionica o vlogovima

Poznati vloger Krooncheck održat će “Vlogaonicu”, radionicu o izradi vloga na kojoj će polaznici moći naučiti sve tajne i trikove stvaranja takvog formata koji će privući mnogo publike, kako kroz svoje audiovizualne komponente, tako i kroz kvalitetan sadržaj.
Tabor Film Festival održava se od 5. do 8. srpnja u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba