Zaklada policijske solidarnosti snosi sve troškove – prednost onima iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, samohranih roditelja i onima koji još nisu bili na moru

I ove godine djeca policijskih službenika idu na ljetovanje u Valbandon

Objavljeno: 21.04.2018. AB

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine za djecu policijskih službenika, uzrasta od 4. razreda do završenog 8. razreda osnovne škole, organizira ljetovanje u odmaralištu Ministarstva unutarnjih poslova u Valbandonu, od 23. lipnja do 1. srpnja 2018. godine.

Četiri obroka

Djeca će biti smještena u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama i imat će četiri obroka dnevno (doručak, ručak, užinu i večeru),a prijevoz će biti organiziran kombijima iz Policijskih uprava do Zagreba ili direktno do Valbandona.
– Za djecu je predviđen bogati program, koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite igre, natjecanja, izlete i dr. Za sportske i druge aktivnosti će se brinuti animatori i odgajatelji, a o medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno i zdravstveno osigurana – ističu iz PU krapinsko – zagorske, dodajući da zainteresirani policijski službenici djecu za ljetovanje mogu prijaviti Komisijama Zaklade policijske solidarnosti, osnovanim u svim Policijskim upravama, Ravnateljstvu policije i sjedištu MUP-a.

Selekcija kandidata

Komisije Zaklade napravit će odabir djece koju predlažu i dostaviti Upravnom odboru podatke najkasnije do 15. svibnja, na e-mail adresu: [email protected].
– Prednost imaju djeca koja dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, koja nemaju prilike ići na ljetovanje s roditeljima, djeca samohranih roditelja ili ona čiji je samo jedan roditelj u radnom odnosu te ona koja još nisu ljetovala u organizaciji Zaklade. Sve troškove prijevoza, boravka i prehrane snosi Zaklada policijske solidarnosti – ističu u policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba