STRAVIČAN PRIZOR SINOĆ U RADAKOVU

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru traktora i automobila

Objavljeno: 20.04.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 164 poziva. Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije prometne nesreće. U Radakovu se sinoć oko 20 sati dogodio sudar traktora i osobnog vozila. Do prometne nesreće došlo je nakon što 27-godišnji vozač, koji je vozilom upravljao s 0.95 promila alkohola u krvi, vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika te je prešao središnju isprekidanu liniju, uslijed čega je došlo do udara prednje i bočne lijeve strane osobnog vozila u lijevu bočnu stranu traktora, koji je dolazio iz suprotnog smjera. U prometnoj nesreći 64-godišnji vozač traktora zadobio je lakše, a vozač osobnog vozila teške tjelesne ozlijede. Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.
Na državnoj cesti D1 u Mokricama vozač motocikla naletio je na srnu te je prilikom pada slomio nogu. I on je zbrinut u OB Bračak, dok su uginulu srnu zbrinuli veterinarski higijeničari.
Zabilježen je i jedan požar na prometnom sredstvu. Jučer ujutro, vozač teretnog vozila koji se kretao autocestom A2, zatražio je intervenciju vatrogasaca zbog požara na kotaču prikolice, koji je izbio zbog neispravnog sustava kočenja na kotaču. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, požar je na vrijeme ugašen, tako da nije došlo do veće materijalne štete na vozilu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba