AKO STE IZ ZAGORJA, IMATE SVOJ BEND ILI STE MOŽDA DJ, OVO JE PRAVA PRILIKA DA POKAŽETE SVOJE UMIJEĆE

Otvorene prijave za ovogodišnji HGF Zagorje Supra Omnia

Objavljeno: 18.04.2018. JJ

HGF Zagorje Supra Omnia prvi je puta održan 1999. godine, pa se ove godine obilježava njegov ulazak u 20-te. Revijalnog je karaktera, usmjeren je na razvoj zagorske urbane scene i dostupan glazbenicima i umjetnicima s područja Krapinsko – zagorske županije. Istovremeno će se održavati, za sada, na čak tri lokacije u Zaboku tijekom 18. i 19. svibnja 2018., a to su ZCUK Regenerator, Ljetna pozornica Polanović i Park Milana Prpića. Bit će tu, osim koncerata i DJ nastupa, također i popratnih sadržaja koji će uključivati izložbe, prezentacije i prvi javni uvid u projekt budućeg kompleksa objekata kulturnog centra Re-Generator, koji će se nalaziti na cijeloj površini platoa na kojem se sada nalazi ZCUK Regenerator, a koji će činiti njegov sastavni dio.

Do 1. svibnja

Već su otvorene prijave za ovogodišnji HGF Zagorje Supra Omnia festival. Jedini uvjet za sudjelovanje je da ste s područja Krapinsko – zagorske županije, da imate bend ili nastupate sami s nekim instrumentom, da ste DJ koji “driblja” rock/funk/indie/dub ili da želite javnosti predstaviti svoje likovno/lirsko/zvučno/estetsko/dizajnersko/ukrasno-nakitno/modno/grafitersko ili slično umjetničko umijeće.
Rok za podnošenje prijave je 1. svibnja 2018., a prijaviti se možete u inbox HGF Facebook profila. Nužno je da poruka prijave sadrži: naziv banda/umjetnika, kratki opis umjetničkog djelovanja, kontakt koji sadrži broj telefona, e-mail adresu i ime i prezime kontakt osobe. Za detaljnije informacije nazovite na broj 098 378 734 (Robert Kuščar).

Program HGF-a

Inače, 22. HGF će se ove godine odvijati prema sljedećem rasporedu: 30.5., srijeda – HGF Classic, Ljetna Pozornica Polanović, Zabok; 31.5., četvrtak – WORLD stage, ZCUK Regenerator, Zabok; 1.6., petak – HGF Finale, šest bandova s područja cijele Hrvatske + headliner, ZCUK Regenerator, Zabok; 2.6., subota – svečana dodjela HGF nagrada uz nastup: LIKA KOLORADO (HGF pobjednik 2017.), HGF pobjednik 2018. i više gostiju i headlinera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba