SREDNJA ŠKOLA BEDEKOVČINA PONOVNO SE MOŽE POHVALITI VRHUNSKIM REZULTATIMA UČENIKA

Keramičar Marko Bukvić i monter suhe gradnje Jasmin Pohulek državni prvaci na natjecanju graditeljskih i geodetskih škola

Objavljeno: 18.04.2018. JJ

Srednja škola Bedekovčina i ove je godine, zahvaljujući svojim učenicima i nastavnicima, ostvarila izvrstan rezultat na Državnom natjecanju graditeljskih i geodetskih škola, održanom u Varaždinu.
Domaćin natjecanja, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin, organizirala je natjecanje za više od sto učenika graditeljskog i geodetskog sektora u disciplinama nosive konstrukcije – građevna mehanika, arhitektonske konstrukcije, geodetski tehničar, AutoCAD, zidar, tesar, keramičar – oblagač, monter suhe gradnje i soboslikar – ličilac.

Osam disciplina

Bedekovčanski učenici natjecali su se u osam disciplina. Marko Bukvić, keramičar – oblagač, pod mentorstvom Stjepana Sinkovića, i Jasmin Pohulek, monter suhe gradnje, pod mentorstvom Ivana Mohača, postali su prvaci na ovogodišnjem natjecanju, dok su Filip Županić u kategoriji tesara, pod mentorstvom Ivana Deda i Danijel Sedlar u kategoriji zidara, pod mentorstvom Danijela Borovčaka, osvojili druga mjesta u državi.
Soboslikar – ličilac Mihael Kadoić, pod mentorstvom Franje Ščapeca, osvojio je peto mjesto, šesto mjesto pripalo je Ivanu Bosecu u nosivim konstrukcijama, pod mentorstvom Nikole Bujaka, sedmo mjesto Melaniji Ptičar u kategoriji arhitektonske konstrukcije, pod mentorstvom Sandre Tuđe, dok je deseti u kategoriji AutoCAD bio Marko Čajko, pod mentorstvom Sanje Markuš.

Među najboljima u RH

– I nakon prošlogodišnjeg državnog natjecanja, koje je održano u Srednjoj školi Bedekovčina, učenici i nastavnici Graditeljskog učilišta Srednje škole Bedekovčina pokazali su svojim rezultatima zašto je bedekovčanska škola jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj u obrazovanju učenika građevinskog sektora – poručuju iz škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba