ČLANOVI KICKBOXING KLUBA IZ BEDEKOVČINE U OPATIJI OSVOJILI TRI ZLATA I JEDNO SREBRO

USPJEŠNI “ZMAJEVI”: Titule državnih prvaka ponijeli Diana Franke, Stjepan Sedak i Ivan Bertić

Objavljeno: 16.04.2018. JJ

U subotu je u Opatiji održan drugi ciklus državnih kickboxing prvenstava i to u tatami disciplinama: pointfighting za starije kadete, light contact za juniore i kick light za seniore, te ring opciji, low kick za juniore. Izvršni organizatori prvenstva bili su Kickboxing klub “Opatija Fight Club” i HKBS. Sudjelovalo je ukupno 265 natjecatelja iz 60 kickboxing klubova.

Šest “Zmajeva”

Kickboxing klub Zmaj iz Bedekovčine nastupio je sa šest natjecatelja: jednom starijom kadetkinjom u pointfightingu – Ana Sovec do 50 kg; dvoje juniora u light contactu: Stjepan Sedak do 57 kg i Ivan Bertić do 84 kg; te tri seniora u kick lightu: Diana Franke do 60 kg, Ivan Sovec do 79 kg i Valentin Pozaić do 84 kg.
Zmajevi su u jakoj, zahtjevnoj i borbenoj konkurenciji osvojili četiri odličja, od čega tri zlata i titule državnih prvaka te jedno srebro. Diana Franke je osvojila državno prvenstvo u kick lightu za seniorke do 65 kg, Stjepan Sedak se okitio titulom državnog prvaka u light contactu za juniore do 57 kg, a Ivan Bertić je osvojio zlato u light contactu za juniore do 84 kg. Ivan Sovec je bio srebrni u kick lightu za seniore do 74 kg. Ana Sovec je zauzela peto mjesto u pointfightingu za starije kadetkinje do 50 kg, a Valentin Pozaić je bio peti u kick lightu za seniore do 79 kg.

Natjecanje u Benkovcu

U sveukupnom zbroju rezultata, bedekovčanski klub je po učinkovitosti, s osvojenih tri zlata i srebrom, u konkurenciji 60 kluba sudionika, šesti klub prvenstva, dok je u disciplini light contacta treći klub prvenstva.
Za mjesec dana slijedi nastup u Benkovcu, na trećem nizu državnih prvenstava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba