DELEGACIJA GORNJE STUBICE PROTEKLOG JE VIKENDA BILA U SVETOJ NEDELJI

Potpisana Povelja o prijateljstvu između gornjostubičkog Mjesnog odbora Slani Potok – Brezje i Mjesnog odbora Brezje iz Svete Nedelje

Objavljeno: 16.04.2018. JJ

U subotu je u Društvenom domu u naselju Brezje u Gradu Sveta Nedelja, potpisana Povelja o prijateljstvu između Vijeća Mjesnog odbora Slani Potok – Brezje iz Gornje Stubice i Vijeća Mjesnog odbora Brezje iz Svete Nedelje. Povelju su potpisali predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Slani Potok – Brezje Stjepan Putak – Ivić i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Brezje Pavao Hajtok. Program su uveličali Društvo prijatelja “Sloga Brezje” iz Brezja u Svetoj Nedelji, izvedbom pjesama posvećenih Brezju, i glazbeni sastav “Noćne zvijezde” iz Gornje Stubice.

Aktivnosti i projekti

Potpisivanju Povelje o prijateljstvu prisustvovali su gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, općinski vijećnik Tomislav Haramustek, članovi Vijeća Mjesnog odbora Slani Potok-Brezje Juraj Novina i Vladimir Hren, djelatnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gornja Stubica Nataša Barlović, Vladimir Haramustek iz Brezja u Gornjoj Stubici, članovi Vijeća Mjesnog odbora Brezje u Svetoj Nedelji i mještani s područja tog mjesnog odbora.
Nakon potpisivanja Povelje o prijateljstvu, delegaciju iz Gornje Stubice zajedno s predstavnicima Vijeća Mjesnog odbora Slani Potok – Brezje u Gornjoj Stubici i s predstavnicima Vijeća Mjesnog odbora Brezje u Svetoj Nedelji, u Gradskoj vijećnici Svete Nedelje primila je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak te ih detaljnije upoznala s povijesti Svete Nedelje, kao i s nizom aktivnosti i projekata koje Grad provodi.

Razgled crkve

Za goste iz Gornje Stubice organiziran je i posjet crkvi Presvetog Trojstva, DVD-u Sveta Nedelja, zatim paljenje svijeća žrtvama Domovinskog rata, kao i odlazak na vidikovac Prlić. Posjet je završenim svečanim ručkom i razmjenom poklona.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba