OBRTNIČKA VEČER UDRUŽENJA OBRTNIKA ZLATAR

Dodijeljena priznanja jubilarcima – obrtnicima koji iza sebe imaju 20, 25 i 30 godina uspješnog rada

Objavljeno: 16.04.2018. JJ

Proteklog je vikenda održana Obrtnička večer Udruženja obrtnika Zlatar. Prisutne su na samom početku pozdravili predsjednik Udruženja Darko Varga i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek. Zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek pohvalio je suradnju obrtnika i Krapinsko – zagorske županije, podsjetivši kako su krajem 2017. godine u županiji bila registrirana 2352 obrta sa 6458 zaposlenih, što pokazuje koliko su obrtnici važni za gospodarstvo županije. Prisutnima se obratio i predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, a u sklopu Obrtničke večeri dodijeljena su priznanja jubilarcima – obrtnicima koji obilježavaju 20, 25 i 30 godina rada. Za 20 godina rada priznanja su dobili: Robert Kruhek, “Autoprijevoznik Robert Kruhek” iz Konjšine, Branko Levak, “Transport” iz Petrove Gore, Bogdan Rihtarić, Caffe-bar “Victoria” iz Zlatara i Željko Ščapec, Ugostiteljsko – prijevoznički obrt “Volan” iz Mača.
Za 25 godina rada nagrađeni su Silvia – Ana Sviben, Cvjećarsko – trgovačka radnja “Trag prirode” iz Zlatara i Ivica Korade, “Transport Korade” iz Lobora, a za 30 godina Damir Mikulec, “Mikulec” alati i plastika iz Zlatar Bistrice, Snježana Risek – Burina, Caffe – bar “K Iveku” iz Novog Golubovca, te Damir Ščapec, “Autoprijevoznik Damir Ščapec” iz Mača.
Dodijeljena su i priznanja za potporu Udruženju i uspješnu suradnju, a dobili su ih: vlč. Vladimir Drnetić, Grad Zlatar, Dražen Maček, Žarko Nikin, Dubravko Pavlović, Davor Pleško, Ivan Vidović, Ivan Štahan i Zagrebačka banka d.d. – poslovnica Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba