POČINJE NOVA SEZONA “ZVJEZDICA”: U DANAŠNJOJ PRVOJ EMISIJI NASTUPA 13-GODIŠNJA KRAPINČANKA JILL LETIZIA KANTOLIĆ

Voli slušati Indiru i Justina Biebera, no duet bi ipak najradije otpjevala s – Thompsonom

Objavljeno: 14.04.2018. Jelena Jazbec

Zagorci su već imali svog pobjednika u popularnom showu “Zvjezdice”. 2016. godine srca obožavatelja, ali i žirija osvojio je Dino Miklaužić iz Huma na Sutli. Nova sezona “Zvjezdica” kreće danas, a boje Zagorje u prvoj emisiji branit će 13-godišnja Krapinčanka Jill Letizia Kantolić.

Pjeva od 3. godine

Jill Letizia učenica je krapinske Osnovne škole “Ljudevit Gaj”. Pjevanjem se počela baviti već s tri godine, kada ju je mama prvi puta odvela na probu krapinskog Dječjeg zbora “Iskrice”, čija je članica bila do 11. godine. Iza sebe ima i mnogo drugih nastupa, pa je tako redovito pjeva na događanjima Tigrova i Gromova, nastupala je na međunarodnom festivalu u slovenskim Brežicama, na “Prvom glasu Zagorja” u Svetom Križu Začretju, na “Malom kaju” u Krapini i na krapinskom Festivalu.
Sada je, kako kaže, napokon osjećala da je spremna za “Zvjezdice”.
– Nemam nikakvih očekivanja. Velika mi je čast što sam uopće odabrana među 70-ero kandidata, s obzirom na to da je na audicijama bilo na tisuće djece – rekla nam je Jil Letizia.
U ovoj sezoni kandidate će ocjenjivati Indira Levak, Zdravko Šljivac, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Mia Negovetić, a naša zagorska pjevačka nada ističe kako joj se najviše svidjela Indira, čiju glazbu i inače rado sluša.

“Nježna djevojčica”

O Miji Negovetić, pobjednici prve sezone, kaže kako joj izgleda kao jako draga osoba.
Od ostalih pjevača, Jill Letizia voli Justina Biebera i – Marka Perkovića Thompsona. Kako kaže, upravo bi s Thompsonom najradije snimila duet.
Prva emisija nove sezone “Zvjezdice” na rasporedu je večeras u 20 sati na RTL-u, a u najavi emisije Jill je opisana kao “nježna djevojčica čarobnih plavih očiju koja voli pjevati zagorske pjesme i na taj način promovirati kraj iz kojeg dolazi. Voli zagorske tradicionalne pjesme i narodne nošnje te često nastupa na lokalnim priredbama. ‘Zvjezdice’ vidi kao veliku priliku i izazov da nastupa pred cijelom Hrvatskom.”

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba