UČENICI SŠ BEDEKOVČINA ORGANIZIRAJU HUMANITARNI KONCERT ZA KUPNJU ROBOTSKOG ODIJELA ZA SVOG KOLEGU

Mia Dimšić, Darko Domijan, Ljubavnici, Tomislav Goluban, Zadruga i brojni drugi pjevaju za pomoć Danijelu Plašću

Objavljeno: 12.04.2018. JJ

U nedjelju, 22. travnja, Vijeće učenika Srednje škole Bedekovčina organizira humanitarni koncert “Naši koraci za Daniela” za pomoć učeniku škole Danijelu Plašću. Naime, on je 2015. godine doživio prometnu nesreću u kojoj je povrijedio leđnu moždinu te ostao nepokretan. Njegovi roditelji i prijatelji organizirali su nekoliko različitih akcija za kupnju robotskog odijela pomoću kojeg bi Daniel opet mogao stati na noge, no s obzirom na to da odijelo stoji 89 tisuća eura, ovim humanitarnim koncertom i njegova škola želi dati svoj doprinos u prikupljanju sredstava.
Na koncertu u školskoj sportskoj dvorani, s početkom u 19 sati, nastupit će Fiškali, Dejan Roginić, Ljubavnici, TS “Brajde”, Zadruga, Tomislav Goluban, Joy, Podvinčani, Darko Domijan, Josipa Lončar, Aljoša Mutić, Branko Greblički Ventek i Mia Dimšić.
Cijena ulaznica je 25 kuna, a mogu se kupiti u Općini Bedekovčina, Centar Pubu u Bedekovčini, Gradu Zlataru i Srednjoj školi Bedekovčina.
U SŠ Bedekovčina zahvaljuju sponzorima koji su se priključili ovom humanitarnom projektu: Općini Bedekovčina, Gradu Zlataru, Krapinsko-zagorskoj županiji i HDS ZAMP-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba