DUBROVAČKE PRIPREME SU ZAVRŠILE, A MI ŽELJNO IŠČEKUJEMO FINALE IZBORA ZA MISS UNIVERSE, NA KOJEM SE NATJEČE I ZABOČKA LJEPOTICA EDITA MARENIĆ (25)

Ne skriva da je u srednjoj školi imala višak kilograma, a sada je na korak do najprestižnijeg svjetskog izbora ljepote

Objavljeno: 08.04.2018. Jelena Jazbec

I Zagorje ima svoju predstavnicu u finalu ovogodišnjeg izbora Miss Universe Hrvatske, koje će se održati u subotu, 21. travnja, u Zagrebu. Radi se o Zabočanki Editi Marenić (25), koja se nedavno vratila s priprema u Dubrovniku. Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote s dugom tradicijom, čiji je vlasnik do kandidature za predsjednika SAD-a bio Donald Trump, kada ga je prodao sadašnjem vlasniku, agenciji koja je globalni lider u svijetu zabave, sporta, medija i mode.

Još 18 finalistica

Zagorska ljepotica pripreme za izbor započela je s još 18 finalistica, boravkom u luksuznom zagrebačkom hotelu “Esplanade” u Zagrebu, radi snimanja promotivnih razglednica po gradu, te izbora haljina i dnevne odjeće koje će nositi na dan izbora. Nakon toga, pripreme su nastavljene u Dubrovniku, u novootvorenom “Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu”, a uključivale su uvježbavanje koreografije za nastup, službena fotografiranja te snimanja na Stradunu i oko zidina Dubrovnika.
Edita ove zahtjevne pripreme obavlja vrlo profesionalno, jer je iza nje već mnogo iskustva i osvojenih lenti na izborima ljepote na kojima je do sada sudjelovala, a ekskluzivno za Zagorje International fotografirala se s do sada osvojenim lentama.

Nositeljica je lente s izbora Miss turizma Hrvatske, Miss Supranational Hrvatske, Miss sporta Hrvatske te Miss hostesa ATP teniskog turnira u Umagu, a ne skriva želju da sada ponese lentu pobjednice na izboru Miss Universe Hrvatske, te predstavljajući sebe, svoj grad i županiju, stekne pravo predstavljanja Hrvatske na svjetskom izboru Miss Universe.

Alpsko skijanje

Pobjednicu hrvatskog izbora očekuje mnogo vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih, stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20 tisuća eura. Inače, Edita je na do sada završenom studiju stekla zvanje stručne prvostupnice ekonomije – menadžment sporta, te je radila na mjestu tajnice za alpsko skijanje u Hrvatskom skijaškom savezu. Ukoliko osvoji navedenu stipendiju, ističe kako bi upisala MBA studij marketinga.

Osim natjecanjima ljepote, zabočka ljepotica aktivno se bavi sportom i promocijom zdravog načina života. Mnogima je poznata kao alpska skijašica, a ne skriva da je u srednjoškolskoj dobi imala višak kilograma, kojih se uspješno riješila, tako da se sada ne srami fotografirati u kupaćim kostimima i sudjelovati na izborima ljepote. Kaže kako je pokreću pozitivna energija i njeni snovi, a ne materijalne vrijednosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba