OTVORENI 16. SPORTSKI SUSRETI OBRTNIKA OKKZŽ, KOJI SE OVE GODINE ODRŽAVAJU U JESENJU

DRUŽENJE I SPORT: Dvjestotinjak obrtnika natječe se u nogometu, pikadu, streljaštvu i potezanju užeta

Objavljeno: 24.03.2018. JJ

S ciljem boljeg povezivanja obrtnika Krapinsko – zagorske županije, Obrtnička komora KZŽ organizirala je 16. Sportske susrete obrtnika OKKZŽ, čiji je ovogodišnji domaćin Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Sportske susrete otvorio je u dvorani Osnovne škole Gornje Jesenje krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

– Drago mi je da vas vidi ovdje, da ste sve mlađi, da ste svake godine u sve boljoj formi i da taj borbeni duh živi među vama. Ne mogu se složiti s time da pobjeda nije važna, smatram da je pobjeda uvijek važna, a ako to netko zna, onda ste to upravo vi, jer s obzirom na to kroz kakve ste vi sve borbe prošli s državom, Poreznom i raznim inspekcijama, ako netko ima tog sportskog duha, onda ste to vi. Ono što me posebno veseli, sjajna je suradnja s Obrtničkom komorom Krapinsko – zagorske županije, kao i činjenica da je broj obrtnika u porastu. To je, naravno, ono što i nama u Županiji daje dodatni motiv u izgradnji komunalne infrastrukture koja će vama na neki način olakšati posao. Sjajno je što ste se skupili u ovolikom broju, što se nalazite, družite i želim da tako bude i ubuduće – rekao je Kolar.

Obrtnici, n, će se tijekom cijelog poslijepodneva natjecati u nogometu, pikadu, streljaštvu i potezanju užeta, a u 18 sati na rasporedu je podjela pehara i medalja u Domu kulture općine Jesenje. Nakon toga uslijedit će večera i druženje obrtnika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba