VATRA NA SVE STRANE: U PROTEKLA 24 SATA VATROGASCI IMALI PUNE RUKE POSLA

U Gornjoj Podgori se zapalila obiteljska kuća, u Vrankovcu garaža, a požari dimnjaka zabilježeni u Plaviću i Gornjem Breznom

Objavljeno: 23.03.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 87 poziva, a pune ruke posla imali su vatrogasci. U Vrankovcu je došlo do požara garaže, uslijed kvara električnih instalacija u ormariću za struju. Požar se proširio na skuter četverocikl koji su se nalazili u neposrednoj blizini ormarića, te je došlo do taljenja plastike na sitnim aparatima u garaži. Požar su ugasili pripadnici ZJVP Zabok i DVD-a Sveti Križ Začretje, a materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Požar dimnjaka zabilježen je u Plaviću, gdje su intervenirali vatrogasci ZJVP-a Zabok i DVD-a Plavić, te u Gornjem Breznom, gdje su intervenirali vatrogasci JVP-a Krapina i DVD-a Prišlin – Hum.
Danas se pak zapalila obiteljska kuća u Gornjoj Podgori, a na teren su izašli vatrogasci ZJVP-a Zabok i DVD-a Donja Stubica. Zabilježena je i provala u klijet u Novim Dvorima Klanječkim.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba