KOMEDIJA ZA SVE GENERACIJE GOSTUJE U HUMU NA SUTLI

“OCAT I SIN”: Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar u predstavi koja na urnebesan način obrađuje temu generacijskog jaza

Objavljeno: 20.03.2018. JJ

Predstava “Ocat i sin”, komedija za sve generacije koja nasmijava publiku diljem Hrvatske, dolazi i u Hum na Sutli. U humskoj kinodvorani gostovat će u subotu s početkom u 20 sati. Radi se o komediji koja obrađuje generacijski jaz oca i sina, a u izazovima tog suživota različitih generacija mogu se zaista pronaći i stari i mladi. Dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.
Ulogu tate punog iskustva igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar, stand up komičar i član Studija Smijeha.
– Dođite na 80-ak minuta urnebesne zabave i smijanja do posljednjeg daha, a ni suze smijalice nisu isključene – poručuju organizatori, članovi Humske udruge mladih. Cijena ulaznice u pretprodaji je 20, a na dan predstave 30 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Narodnoj knjižnici Hum na Sutli, Pivnici “Cantina” i Caffe baru “Prijatelj”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba