FOTOGALERIJA: DILJEM KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE, U ORGANIZACIJI ZAGORSKE LIGE PROTIV RAKA, OBILJEŽENI DANI NARCISA

Dobrovoljni prilozi građana služit će kao pomoć oboljelima, ali i za kupnju aparata i sredstava za rano otkrivanje bolesti

Objavljeno: 17.03.2018. JJ

U Krapinsko – zagorskoj županiji, u organizaciji Zagorske lige protiv raka, obilježeni su Dani narcisa. Dani su to posvećeni prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke, s posebnim naglaskom na one žene koje se nose s tom teškom bolesti. Obilježavanje Dana narcisa jedna je od prilika da se naglasi potreba prevencije i njezine mogućnosti, jer ukoliko se rak dojke na vrijeme otkrije, mogućnost njegova izlječenja dostiže zavidne rezultate.
Tim povodom, građanima su se dijelile narcise, a oni su mogli ostaviti dobrovoljni prilog.
Sva sredstva prikupljena donacijama građana, služit će kao pomoć oboljelima, ali i za kupnju aparata i sredstava za rano otkrivanje bolesti, stoga su iz ZLPR-a zahvalili svima koji su se odazvali akciji. Sudjelovali su dječji vrtići i većina zagorskih osnovnih i srednjih škola, a cvijeće se dijelilo i u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana te na krapinskom Trgu Ljudevita Gaja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba