HRVATSKA KOSTAJNICA NAS TREBA

Evo kako možete pomoći obiteljima koje su ostale bez svojih domova

Objavljeno: 15.03.2018. zagorjeinternational

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel “Prikupljanje sredstava za ljude kojima su uništeni domovi uslijed klizišta u Hrvatskoj Kostajnici”. Prikupljaju se financijska sredstva kako bi se moglo odgovoriti na njihove potrebe, a svi koji žele pomoći osobama kojima su uništeni domovi, mogu to učiniti: pozivom na telefonski broj 060 9011 (cijena poziva 6 kuna i 25 lipa, PDV je uključen), uplatom na žiro račun ili internetskim donacijama.
Hrvatski Crveni križ jučer je prostoru hotela u Hrvatskoj Kostajnici uručio 1000 kuna jednokratne pomoći za 23 osobe čiji su domovi uništeni i koji u uništenim kućama imaju prijavljeno prebivalište. Tim obiteljima uručeni su i SET2Go ruksaci za krizne situacije, gumene čizme, odjeća, higijenske potrepštine te ostalo po potrebi.
Timovi za psihosocijalnu podršku od utorka su prisutni na terenu i stradalim ljudima, kao i onima koji su privremeno smješteni kod susjeda i rodbine, pružaju pomoć.
– Pozivamo građane i tvrtke koje mogu i žele pomoći, da se odazovu u prikupljanju sredstava. Unaprijed zahvaljujemo svima koji će to učiniti – poručuju iz HCK-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba