NAJVEĆE POSLOVNO OKUPLJANJE ŽENA U PODUZETNIŠTVU U JUGOISTOČNOJ EUROPI

I Zagorke se predstavile na sajmu u sklopu Kongresa poduzetnica

Objavljeno: 11.03.2018. JJ

Na Međunarodni dan žena u City Centru Plaza u Zagrebu održan je Kongres poduzetnica. Radilo se o cjelodnevnom događanju, na kojem se moglo čuti niz korisnih savjeta, preporuka i iskustva te izazova s kojima se susreću žene poduzetnice. “Kako do klijenata/kupaca”, “Obiteljske tvrtke – uspješna tradicija i tranzicija”, “Male tajne upravljanja vremenom”, “Uspješne poduzetnice – izvor naše motivacije ili frustracije”, samo su neke od tema prezentirane pred više od 500 sudionica.

Promocija turizma

Više od 60 poduzetnica je u sklopu Kongresa predstavilo bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti na izlagačkom prostoru – Poduzetničkom sajmu. Kongres je posjetila i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, a na navedenom sajmu, kao partner, sudjelovala je i Krapinsko – zagorska županija. Svoje su proizvode i usluge predstavila zagorska poduzeća: Slastice “Tri Užitka”, B.M. Dekoracije, Marija modna odjeća i Detmers kontejner, dok je Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije promovirala turističku ponudu destinacije “Zagorje – bajka na dlanu”.

Pokroviteljstvo predsjednice

Kongres poduzetnica predstavlja najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi, a cjelokupni događaj organiziran je od strane Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, te uz potporu drugih organizacija iz Hrvatske i regije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba