U KRUŠLJEVOM SELU ODRŽANO PRVENSTVO KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE U GAĐANJU SERIJSKOM ZRAČNOM PUŠKOM

Najbolji seniori Petra Hršak (SD V. Trgovišće) i Darko Galoić (SD M. Bistrica), među juniorima slavili Karla Bartolović (SD V. Trgovišće) i Antonio Đonlagić (SD Strijelac)

Objavljeno: 25.02.2018. JJ

Na streljani SD-a Krušljevo Selo održano je Prvenstvo Krapinsko – zagorske županije u gađanju serijskom zračnom puškom za juniore i seniore. U kategoriji 10 metara SZP puška seniori pojedinačno, najuspješniji su bili Darko Galoić iz SD-a Marija Bistrica, koji je osvojio prvo mjesto, drugi je bio Dino Čukman, također iz SD-a Marija Bistrica i treći Nikola Gašpar iz SD-a Veliko Trgovišće. U kategoriji 10 metara SZP puška seniori, također je trijumfirala ekipa SD-a Marija Bistrica, u sastavu Dino Čukman, Marko Matejaš i Darko Galoić. U kategoriji seniorki, svoje predstavnice imao samo SD Veliko Trgovišće. Pobijedila je Petra Hršak, druga je bila Iva Hršak, a treća Karlo Bartolović. Seniorke iz Velikog Trgovišća bile su i jedine u ekipnoj kategoriji, u sastavu Mihaela Oborovečki, Petra Hršak i Iva Hršak.
Među juniorima na 10 metara SZP puška pojedinačno, slavio je Antonio Đonlagić iz SD-a Strijelac iz Krušljevog Sela, drugi je bio njegov kolega Josip Novosel, a treći Tibor Turković iz SD-a Zabok. SD Strijelac je slavio i u ekipnoj kategoriji, u sastavu Josip Novosel, Antonio Đonlagić i Karlo Zrinski. SD Veliko Trgovišće jedini je imao svoje predstavnice i u kategoriji juniorki. Pojedinačno je slavila Karla Bartolović, druga je bila Marta Kolarić i treća Petra Petak. One su nastupile i ekipno, kao jedine u konkurenciji. Na natjecanju je nastupilo preko četrdeset strijelaca iz šest klubova, a novost je da je natjecanje održano na elektronske mete, koje bi uskoro, ako se osigura još jedan dio sredstava, postale vlasništvom Županijskog streljačkog Saveza Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba