“OD MJERE DO KARIJERE”: Prezentacije u organizaciji Zavoda za zapošljavanje sljedeće srijede u Krapini

Kroz devet novih mjera zapošljavanja osigurano 1,6 milijardi kuna – saznajte kako do njih

Objavljeno: 21.02.2018. AB

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina sljedeće srijede, 28. veljače, organizira prezentaciju mjera aktivne politike zapošljavanja za 2018. godinu pod nazivom “Od mjere do karijere”. Naime, novih devet mjera aktivne politike zapošljavanja zamijenile su one koje su bile aktivne do kraja 2017. godine, kako bi bile jasnije i pristupačnije svima koji ih mogu koristiti.

Nova zapošljavanja

Ukupno je za novi paket mjera na raspolaganju 1,6 milijardi kuna, kako bi se različitim financijskim subvencijama i programima obrazovanja te usavršavanjima omogućilo zapošljavanje novih radnika, dodatna edukacija, očuvanje radnih mjesta ili uključivanje u programe javnih radova.
– Na prezentaciji ćete moći saznati koje mjere možete koristiti i pod kojim uvjetima, kolika financijska sredstva možete ostvariti, koju dokumentaciju trebate prikupiti te koje su obveze poslodavca i radnika – objasnili su u HZZ-u.

Dva termina

Prezentacije će se održati u dva termina u prostoru Male dvorane Pučkog otvorenog učilišta Krapina, u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda 13 – od 9 do 10 sati za poslodavce iz privatnog sektora, a u terminu od 10.30 do 11.30 sati za jedinice lokalne samouprave i javni sektor.
Zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti najkasnije do utorka, 27. veljače, Tanji Frljužec na broj telefona 049/382-252 ili 049/382-264, odnosno na e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba