ZARA POZIVA: Sljedećeg petka u Energetskom centru Bračak Edukativna radionica na temu Energy Conserving Office

Poduzetnici, saznajte kako smanjiti potrošnju resursa i povećati energetsku učinkovitost u vašim poduzećima

Objavljeno: 17.02.2018. zagorjeinternational

Zagorska razvojna agencija d.o.o., za promicanje regionalnog razvoja u sklopu projekta ECO – Energy Conserving Office, sufinanciranog iz zajedničkog fonda Saveza Alpe -Jadran, organizira istoimenu radionicu, u svrhu poboljšanja konkurentnosti startup-ova i poduzetnika koji žele uskladiti svoje poslovanje s načelima ekološke svijesti i energetske učinkovitosti kroz primjer dvorca Bračak.

Kontrolirana potrošnja

– Edukativna radionica namijenjena je prvenstveno svim zainteresiranim poduzetnicima, koji se žele educirati o smanjenju potrošnje resursa i povećanju energetske učinkovitosti u manjim poduzećima, korištenju eko-prihvatljivih uredskih materijala, što uključuje informiranje o recikliranim potrošnim materijalima, kontroliranoj potrošnji energije, digitalizaciji poslovanja i odvajanju otpada. Ovim Vas ovim putem pozivamo da sudjelujete na istima – istaknuli su u ZARA-i. Radionicu će voditi stručnjaci iz Društva za oblikovanje održivog razvoj i Regionalne energetske agencija Sjeverozapadne Hrvatske.
Glavni cilj projekta je povećati ekološku svijest i energetsku učinkovitost u poslovanju i uredu, pa se stoga održava i radionica na temu energetskog razgovora i ekološke svijesti u poslovanju i uredu.

Ograničen broj mjesta

Trosatna radionica će se održati 23. veljače, s početkom u 10 sati u Energetskom centru Bračak, dvorana Voda, na adresi Bračak 4, 49210 Zabok. Zbog ograničenog broja mjesta, iz ZARA-e mole da svoje sudjelovanje potvrdite putem elektroničke adrese: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba