ODRŽAN IZVJEŠTAJNO – IZBORNI SABOR UDRUGE DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA PODRUŽNICE KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE

Za predsjednika zagorskog UDVDR-a ponovno izabran Stjepan Pavliša

Objavljeno: 13.02.2018. JJ

U prostorijama DVD-a Donja Stubica održan je izvještajno – izborni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko – zagorske županije, na kojem je sudjelovalo 27 delegata iz svih ogranaka, uz goste, predsjednika UDVDR-a Sisačko – moslavačke županije Stjepana Hrastnika, predsjednika UDVDR-a grada Popovače Ljubomira Fridriha, zamjenika krapinsko – zagorskog župana Anđelka Fereka – Jambreka te gradonačelnika Donje Stubice Nikolu Gospočića.

Informatičko opismenjavanje

Sabor je otvorio predsjednik Podružnice Stjepan Pavliša. U izvješću o radu istaknuto je kako je udruga u 2017. godini organizirala veliki broj aktivnosti na području zaštite zdravlja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, promicanja istine o Domovinskom ratu te informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. Također, po prvi puta nakon 22 godine u Krapinsko – zagorskoj županiji je organizirano obilježavanje VRO Bljesak. Nakon rasprave, jednoglasno su prihvaćeni izvješće o radu i financijsko izvješće za 2017. godinu.
Za predsjednika Podružnice u novom četverogodišnjem mandatu jednoglasno je ponovo izabran Stjepan Pavliša, a za dopredsjednika Josip Horvatin, predsjednik Ogranka Zabok. Prisutne je pozdravio zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je u prigodnom govoru pohvalio sve aktivnosti koje ova braniteljska udruga provodi. Naglasio je da su braniteljske udruge ponos županije. Gradonačelnik Gospočić je zahvalio na činjenici da se sabor održava upravo na prostoru grada Donja Stubica, koja bilježi iznimno dobru suradnju s ovom braniteljskom udrugom.

Donirali računalo

U ime Podružnice UDVDR-a Sisačko – moslavačke županije, govorili su predsjednik Stjepan Hrastnik i Ljubomir Fridrih, predsjednik UDVDR-a Ogranak Popovača, koji su pohvalili suradnju dviju podružnica. Inače, Podružnice Krapinsko – zagorske županije je u 2017. godini donirala jedno računalo članu UDVDR-a Popovača, nezaposlenom hrvatskom branitelju i ocu četvero djece, a članovi su sudjelovali i u nekoliko aktivnosti održanih u Sisačko – moslavačkoj županiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba