Izbor za najljepšu Zagorku, koja će nas predstavljati na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta održat će se 17. ožujka u Krapini

Ljepotice, casting za Miss Krapinsko – zagorske županije je 24. veljače. Prijavite se, možda baš vi ponesete titulu najljepše Hrvatice

Objavljeno: 12.02.2018. AB

Najstariji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se u Krapinsko – zagorsku županiju. Pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije i u suradnji s Gradom Krapinom, 17.ožujka održat će se izbor za Miss Krapinsko- zagorske županije u Festivalskoj dvorani, s početkom u 20 sati.
– Nakon dugog niza godina vratili smo se u Zagorje i dajemo priliku djevojkama da se prijave na izbor za Miss Krapinsko – zagorske županije. Zahvaljujemo županu i cijelom timu što su nam dali potporu u organizaciji jer lijepo je opet biti u županiji koja je dala Miss Hrvatske za Miss Svijeta 1997. godine – izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske, misleći pritom na Martinu Novosel, koja je porijeklom iz Desinića.
– Drage djevojke prijavite se na casting za Miss Krapinsko-zagorske županije, koji će se održati 24. veljače, s početkom u 11 sati u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda 13, jer baš vi možete ponijeti titulu najljepše Hrvatice – poručuju iz Direkcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba