Zagorci domaćini 11. smotre Dani e-medica, koji se održavaju pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović

Ukupno 279 sudionika iz 34 zdravstvene škole i učilišta iz četiri države educira se na temelju prezentacije 27 projekata

Objavljeno: 09.02.2018. AB

U Termama Tuhelj se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović održava 11. smotra Dani e-medica, koja je dio nacionalnog projekta E-medica.

Pregrada i Bedekovčina

Ove godine na Danima e-medica od 8. do 11. veljače sudjeluje 34 srednjih škola i učilišta iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine – ukupno 279 sudionika, od čega 157 učenika i 122 nastavnika s 27 zajedničkih projekata. S područja Krapinsko-zagorske županije sudjeluju srednje škole iz Pregrade i Bedekovčine.
Okupljenima su se uz zamjenicu krapinsko – zagorskog župana Jasnu Petek, obratili i pomoćnica ministra znanosti i obrazovanja Lidija Kralj, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić, Antonela Czwyk Marić iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvoje Novak iz Termi Tuhelj te predstavnici organizatora.

13. godina

Projekt inače povezuje sve hrvatske zdravstvene škole u jedinstvenu zajednicu, a smotru je 2005. godine pokrenula Medicinska škola Ante Kuzmanića iz Zadra, uz potporu svih hrvatskih zdravstvenih škola, dok se godinu kasnije afirmirala kao pilot-projekt CARNeta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba