SRETNI DOBITNIK STJEPAN KUŠIĆ (77) IZ DUGOG SELA PREUZEO KLJUČEVE NOVOG AUTOMOBILA KOJI JE, KAO GLAVNU NAGRADU BOŽIĆNE BISTRIČKE TOMBOLE, DIJELIO “AUTO ŠTAGAR”

IMA NEŠTO POSEBNO U TOJ MARIJI BISTRICI: Prije 15 godina mu, dok je bio na polnoćki, ukrali dijelove s Golfa, a sada tamo osvojio novi Hyundai i20

Objavljeno: 17.01.2018. AB

Nakon nešto duže potrage za vlasnikom listića Božićne bistričke tombole s brojem 06592, koji je izvučen nakon Dočeka u podne u Mariji Bistrici, javio se sretni dobitnik prve nagrade – Hyundaija i20 koji je dijelio “Auto Štagar”. Radi se o umirovljeniku Stjepanu Kušiću (77) iz Dugog Sela, koji je napokon preuzeo svoj novi Hyundai i20 u Salonu “Auto Štagar” u Mariji Bistrici, a tom je prilikom s nama podijelio i simpatičnu anegdotu.

Poznata srećka

– Prije 15 godina došao sam na polnoćku i parkirao svoju Golf dvojku kod ambulante, a kada sam se vratio, nije bilo branika i još nekih dijelova na mom automobilu. Netko je to sve razmontirao i ukrao. A 15 godina kasnije dođem na doček u podne, i osvojim auto – smije se Kušić, koji inače vozi Ladu Nivu iz 2002. godine.
– Sjeo sam u novi automobil, prostran je i sviđa mi se, no još unutar obitelji nismo dogovorili što ćemo s njime – kaže.
S njime je na doček u Mariju Bistricu došlo još osmero ljudi iz Zagreba i Dugog Sela i svi su kupili srećke.
– Gledao sam na stranici Turističke zajednice Marija Bistrica i vidim, meni poznata srećka. No nisam vjerovao dok nismo došli ovamo i potvrdili – smije se ovaj simpatični umirovljenik, kojemu je ključeve novog automobila uručio Miroslav Štagar, vlasnik “Auto Štagara”.

Čestitke dobitniku

– Drago nam je da smo i ove godine bili glavni sponzor “Adventa u Mariji Bistrici” i Božićne bistričke tombole. S radošću smo dočekali glavnog dobitnika i želimo mu puno sretno prijeđenih kilometara u novom limenom ljubimcu. Pripreme za sljedeći Advent već su počele te željno iščekujemo novog dobitnika – kaže Štagar.
Dodjeli nagrade prisustvovao je i načelnik Marije Bistrice Josip Milički.
– Zadovoljni smo našim Adventom, koji uistinu raste iz godine u godinu, a završava dočekom u podne i izvlačenjem dobitnika glavne nagrade. Drago mi je da se dobitnik javio i čestitam mu – zaključio je načelnik Milički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba