EKSKLUZIVNO: Iz Ureda predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović za Zagorje International je potvrđeno

Predsjednica sljedeći tjedan seli Ured u Krapinsko – zagorsku županiju

Objavljeno: 16.01.2018. Alen Brodar

Informacija koja se već nekoliko dana neslužbeno širi Krapinom, sada je i službeno dobila svoju potvrdu. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović, sljedeći će tjedan na nekoliko dana izmjestiti svoj Ured u Krapinsko – zagorsku županiju, potvrdili su za Zagorje International iz zagrebačkog Ureda predsjednice, dodajući da je program i protokol boravka predsjednice u Zagorju još uvijek u izradi te će detalji biti prezentirani ovih dana.
Bit će to trinaesto izmještanje Ureda predsjednice Republike izvan Zagreba, a ako je suditi po dosadašnjoj praksi, Kolinda Grabar – Kitarović svoj bi privremeni Ured trebala imati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u Magistratskoj ulici 1 u Krapini.
Predsjednica će u privremenom Uredu održavati sastanke s predstavnicima Županije, zagorskim saborskim zastupnicima te gradonačelnicima i načelnicima, poduzetnicima, gospodarstvenicima, predstavnicima crkvene vlasti te udruga hrvatskih branitelja.
Tijekom svog boravka u Krapinsko – zagorskoj županiji, Kolinda Grabar – Kitarović obići će nekoliko zagorskih jedinica lokalne samouprave – gradova, odnosno općina, pritom obilazeći i poduzeća, gospodarstvenike, zdravstvene i obrazovne ustanove, poljoprivrednike, sportaše te ostale dionike zagorskog društvenog, gospodarskog, političkog i kulturnog života.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba