PRONAĐEN SRETNI DOBITNIK: Evo kamo odlazi novi Hyundai i20 koji je bio glavna nagrada na Božićnoj bistričkoj tomboli

STJEPAN KUŠIĆ (77): Rekel sam ženi na dočeku, gle’ kakva gužva u Turističkoj, svi nose neke papiriće, ajmo i mi kupiti jedan

Objavljeno: 15.01.2018. Alen Brodar

Nakon nešto duže potrage za vlasnikom listića Božićne bistričke tombole s brojem 06592, koji je izvučen nakon Dočeka u podne u Mariji Bistrici, krajem prošlog tjedna, javio se sretni dobitnik prve nagrade – Hyundaija i20 koji je dijelio “Auto Štagar”. Radi se o umirovljeniku Stjepanu Kušiću (77) iz Dugog Sela, koji će ove srijede preuzeti svoj novi Hyundai i20 u Salonu “Auto Štagar” u Mariji Bistrici.

Jedva našli parking

– A kaj da vam velim. Suprugu sam izvel na Doček u podne u Mariji Bistrici, htjeli smo to ići pogledati. Bila je užasna gužva, jedva smo našli parking, a onda kad smo se konačno parkirali, smo vidjeli da je baš veliki red ispred ureda Turističke zajednice i svi su kupovali nekakve papiriće. Rekel sam ženi: Kud svi, idemo i mi, ajmo kupiti jedan – opisao nam je sretni dobitnik, kojeg je nemalo iznenadilo kada je na internetskoj stranici Turističke zajednice Marije Bistrice išao provjeriti da li je slučajno dobitnik neke od nagrada. A kad tamo – auto!
– Mora sad obiteljsko vijeće odlučiti kaj bumo s njim. Znate, žena, sin, snaha… Mislim da bude snaha tu vodila glavnu riječ – kaže nam gospodin Kušić, koji je, prije nego što će uopće moći preuzeti automobil, morao platiti porez na dobitak prema Zakonu o igrama na sreću – 20 posto od vrijednosti nagrade.

Već platio porez

– Je, platili smo 17.200 kuna, ali dobro, bitno da smo mi državu namirili, a sad bumo razmišljali kaj i kak dalje s autom – kaže nam sretni dobitnik, koji inače vozi Ladu Nivu iz 2002. godine
– Meni vam je ta Lada za ići u ribičiju super, ovaj auto sigurno nemre ići onud, kud ja dođem s Ladom. Uostalom, ona nas je dopeljala i do Marije Bistrice, dobra je još – objašnjava simpatični 77-godišnjak, kojeg smo upitali hoće li zadržati automobil, ili ga možda odmah prodati.
– Velim, moramo vidjeti, budemo se dogovorili. A kaj imate dobrog kupca? – našalio se.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba