U NEDJELJU SASTANAK PREDSTAVNIKA MOTOCIKLISTIČKIH SAVEZA DVIJU DRŽAVA

Na zabočkoj stazi Vučak ove bi se godine mogle voziti utrke Zajedničkog prvenstva Hrvatske i Slovenije

Objavljeno: 13.01.2018. JJ

Iako nije sezona motociklističkih natjecanja, članovi Uprave Moto-športskog društva Zabok vrlo su aktivni. Uz redovito sudjelovanje u radu tijela Hrvatskog motociklističkog saveza, sutra organiziraju dva službena sastanka.

Svjetski prvak

Najprije će se susresti s predstavnicima Automoto zveze Slovenije, vezano uz suradnju u organizaciji motociklističkih natjecanja ove kalendarske godine, u dijelu koji se tiče motocross utrka. Naime, Moto-športsko društvo Zabok ove se godine kandidiralo za organizaciju utrke Zajedničkog prvenstva Hrvatske i Slovenije, a ukoliko MŠD Zabok dobije priliku nakon dvije godine ponovno organizirati tu utrku, mogli bi na stazi Vučak ponovno gledati sada već dvostrukog svjetskog prvaka u motocrossu Tima Gajsera. Uz njega, nastupili bi i svi ostali slovenski i hrvatski vozači, među kojima je nekoliko njih koji će ove godine također voziti utrke Svjetskog prvenstva u motocrossu.

Priznanja za postignuća

Nakon sastanka s predstavnicima Slovenskog saveza, na rasporedu je sastanak Sportskog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza, koji se po prvi puta održava u Zaboku, pa je to veliko priznanje MŠD-u Zabok za njegov rad u okviru Saveza. Očekuje se da bi na ovom sastanku trebali biti potvrđeni kalendari natjecanja za ovu godinu, kao i eventualne promjene u pravilnicima natjecanja. Također bi trebale biti obavljene i posljednje pripreme za Noć prvaka HMS-a, koja će se održati 27. siječnja u Jastrebarskom. Radi se o svečanosti proglašenja prvaka Hrvatske u svim disciplinama motociklističkog sporta, na kojoj će i vozači MŠD-a Zabok dobiti priznanja za rezultate postignute prošle natjecateljske sezone.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba