ZAPRIMLJENA DOJAVA O BRZOJ VOŽNJI U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE, A DOGODILA SE I JEDNA PROMETNA NESREĆA

GORNJA STUBICA: Prilikom naleta osobnog vozila, pješak teško ozlijeđen

Objavljeno: 12.01.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 83 poziva. Između ostaloga, Zagorska javna vatrogasna postrojba Klanjec imala je tehničku intervenciju, a zaprimljena je i dojava iz Bedekovčine o nesigurnoj i brzoj vožnji vozila u blizini osnovne škole. U Gornjoj Stubici se pak dogodio nalet osobnog vozila na pješaka, koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Pod utjecajem alkohola

Kako doznajemo od Policijske uprave krapinsko – zagorske, oko 20.30 sati u mjestu Brezje, 42-godišnji hrvatski državljanin je, upravljajući osobnom automobilom s 0,94 promila alkohola u krvi, iz smjera Slanog Potoka prema Gornjoj Stubici, držao vozilo preblizu desnom rubu kolnika. Tom prilikom došlo je do udara vozila u pješaka koji se kretao u istom smjeru. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je 33-godišnji pješak, kojemu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok, nakon čega je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Električne instalacije

Poznati su i detalji požara gospodarskog objekta u vlasništvu 49-godišnjaka u Petrovoj Gori, kojeg su jučer oko 1.30 sati gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Krapina, DVD-a Lobor, DVD-a Novi Golubovec i DVD-a Mihovljan. Do požara je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama te se vatra proširila na spremljenu slamu i drvene zidove staje. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište objekta, a materijalna šteta se procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba