Fotogalerija: ZAGORSKI VATROGASCI PONOVNO U BORBI S VATROM

U kući u Domahovu izgorjeli drveni zid i namještaj, vlasnik završio na hitnoj, a u Petrovoj Gori se zapalila staja

Objavljeno: 11.01.2018. JJ

Zagorski vatrogasci ponovno su imali pune ruke posla. Jučer oko 2.15 sati u mjestu Domahovo došlo je do požara u kući u vlasništvu 78-godišnjeg hrvatskog državljanina.
Do požara je došlo uslijed ispadanja žara iz peći te se vatra proširila na drveni zid i namještaj, koji su izgorjeli. Zbog udisanja dima, 78-godišnjem vlasniku liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Zabok, dok se materijalna šteta cijeni na nekoliko tisuća kuna.
Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Krapina te dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Lobora i Novog Golubovca, intervenirali su pak u gašenju požara na gospodarskom objektu u Petrovoj Gori.
U Krapini se dogodio sudar dvaju osobnih vozila, u kojem, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, te slijetanje vozila s ceste u Donjoj Stubici, gdje također nije bilo ozlijeđenih osoba. U Zaboku je nepoznati počinitelj jučer otuđio parkirani bicikl, čime je 56-godišnjeg vlasnika oštetio za oko sto kuna.
Danas će vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” obaviti očevid nesreće na radu koja se jučer nešto prije 13 sati dogodila u Kumrovcu, u Zajedničkoj zanatskoj radnji “DUNI”, ljevaonici obojenih metala, prilikom čega su dvije osobe lakše, a dvije teže ozlijeđene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba