DELEGACIJA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE NA RADNOM SASTANKU U ISTRI

SVE JE DOGOVORENO: Manifestacija “100% zagorsko” u lipnju gostuje u Puli

Objavljeno: 11.01.2018. JJ

Delegacija Krapinsko – zagorske županije bila je u posjetu Istarskoj županiji, te u prostorijama Grada Pule održala radni sastanak na kojem je najavljeno da će manifestacija “100% zagorsko” ove godine biti održana i u Istri – u lipnju na području grada Pule.
Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar je nakon sastanka zahvalio domaćinima, predvođenima istarskim županom Valterom Flegom, na gostoprimstvu.

Susret gospodarstvenika

– Svoju turističku ponudu želimo prije svega prezentirati građanima Istre, budući da puno Istrijana dolazi u naše toplice, a s druge strane iskoristiti priliku da se predstavimo i gostima koji će Puli biti u mjesecu lipnju, za vrijeme trajanja ove manifestacije – rekao je župan Željko Kolar te je najavio kako će se u sklopu manifestacije održati i susret obrtničkih i gospodarskih komora Istarske županije, grada Pule i Krapinsko – zagorske županije, kako bi se razgovaralo o mogućnostima suradnje.
Istarski župan Valter Flego izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će poznata zagorska manifestacija gostovati u Istri.
– Drago mi je što ćemo mi, kao javni sektor, biti jedna spojnica naših obrtnika, gospodarstvenika i turističkih djelatnika. Znamo da si nismo konkurencija, već se možemo komplementarno dopunjavati i zajednički nastupati prema gostima – rekao je istarski župan Flego te još jednom istaknuo kako se nada da će Istarska županija biti dobar domaćin i tako uzvratiti za gostoprimstvo sa Zagorskog gospodarskog zbora.

Poklonjena manifestacija

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci Krapinsko – zagorskoj županiji je zahvalila na poklonjenoj manifestaciji.
– Vjerujem da ćemo pokazati da smo dobri domaćini te da ćemo ovom manifestacijom, koja je i turističkog i gospodarskog i kulturnog karaktera, boravak u gradu obogatiti kako našim sugrađanima, tako i našim turistima – rekla je zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci
U delegaciji iz Krapinsko – zagorske županije su, uz župana Željka Kolara, bili i predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, v.d. pročelnice Ureda župana Ana Pavić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Sanja Mihovilić, savjetnik za odnose s javnošću i protokol Karlo Frljužec, zamjenica direktorice Turističke zajednice KZŽ Tanja Ivek i viša stručna suradnica HGK ŽK Krapina Janja Kantolić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba