NA VIŠE OD 1600 ČETVORNIH METARA PROSTIRE SE TRGOVAČKI CENTAR KOJI NUDI SVE – OD PREHRAMBENIH PROIZVODA DO AGRO PROGRAMA I ŽELJEZARE

MJESTO DOBRE KUPOVINE: U Varaždinskoj ulici u Zlataru otvoren novi Trgocentar

Objavljeno: 19.12.2017. zagorjeinternational

U Varaždinskoj ulici u Zlataru svečano je otvoren novi Trgocentar. Radi se o 111. poslovnici ove renomirane zabočke tvrtke, a ujedno i o drugom supermarketu koji je napravljen kao “greenfield investicija”. To znači da je vlasnik otkupio zemljište i infrastrukturu izgradio iz temelja. Poslovnica Trgocentra, veličine 500 četvornih metara prodajnog prostora, tako se sada nalazi u zgradi koja se prostire na površini većoj od 1600 četvornih metara. Ondje je otvoren i Agro Centar te poslovnica BIPA-e, pa se može reći kako se zapravo radi o jednom malom trgovačkom centru.

Šest mjeseci

Kako je rekao direktor Trgocentra Darko Bratković, osim na području Krapinsko – zagorske županije, njegovo poduzeće poslovnice ima i u Svetom Ivanu Zelini, Zaprešiću, Lepoglavi i Ivancu, a iznimno mu je drago što je izgradnja ovog novog centra uspješno završila u samo šest mjeseci, i to neposredno prije blagdana, kako bi se građanima Zlatara omogućila kvalitetnija ponuda.
– U svega šest mjeseci niknuo je trgovački centar na površini od 1600 četvornih metara, moderne arhitekture, koji se uklapa u izgled gradske jezgre, a pritom koristi najmoderniju tehnologiju za svoje poslovanje. Ovaj trgovački centar nudi kompletnu ponudu svojim kupcima, od svakodnevnih prehrambenih proizvoda do agro programa i željezare. Naravno, kao i do sada, svakodnevno ćemo se truditi asortiman nadopunjavati prema željama i potrebama naših kupaca. Uvjeren sam da će ovaj trgovački centar postati mjesto dobre kupovine, nadam se da će doprinijeti ukupnoj ponudi grada Zlatara, ali i kvaliteti života građanki i građana Zlatara. U svoje osobno ime izražavam veliko zadovoljstvo što je ovakav kapitalni projekt napravljen baš u Zlataru, jer su upravo žitelji Zlatara i šire okolice zaslužili to svojom dosadašnjom vjernošću – rekao je Bratković.

15 novih radnih mjesta

Direktoru je zahvalila gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, koja je zajedno s krapinsko – zagorskim županom Željkom Kolarom otvorila poslovnicu.
– Zahvaljujem za ovu jednu od većih investicija na području grada Zlatara u posljednjih nekoliko godina i otvaranje novih 15 radnih mjesta. Svako novo radno mjesto značajno je za ovaj grad, a otvaranje ovog centra važno je ne samo za stanovnike Zlatara, nego i susjednih općina – istaknula je gradonačelnica.
Župan Kolar je istaknuo kako mu je zadovoljstvo što je u rekordnom roku izgrađen lijepi objekt koji će doprinijeti kvaliteti ponude ne samo stanovnicima Zlatara, nego i Mihovljana, Mača, Zlatar Bistrice, Belca i svih okolnih mjesta.
– Posebno mi je važno ono što je napomenuo gospodin Bratković, a to je da su naše službe bile na raspolaganju, da smo brzo radili na izdavanju papira i to je obrazac za privlačenje investicija – zaključio je Kolar.
Prilikom otvorenja, zlatarskom Dječjem vrtiću i jaslicama “Uzdanica” uručen je poklon bon Trgocentra u vrijednosti 10 tisuća kuna za uređenje dječjeg igrališta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba