TRENUTNO KOORDINACIJOM PREDSJEDA SAVJET MLADIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Veronika Kolman i Vedran Kašić sudjelovali na 5. sjednici Koordinacije županijskih savjeta mladih u Svetom Martinu na Muri

Objavljeno: 18.12.2017. JJ

Predstavnici Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije Veronika Kolman i Vedran Kašić sudjelovali su na 5. sjednici Koordinacije županijskih savjeta mladih RH, održanoj u Svetom Martinu na Muri, pod predsjedanjem Savjeta mladih Međimurske županije. Predsjedavanje Koordinacijom rotacijski se izmjenjuje svakih šest mjeseci, a uz predsjedavajuću županiju, glavna tijela Koordinacije čine glavni tajnik i međunarodni tajnik, koji se imenuju na jednogodišnji mandat.
Svečanom otvorenju sjednice prisustvovali su župan Međimurske županije Matija Posavec, zamjenik načelnika općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, predsjednik Odbora za mladež Međimurske županije Ivica Baksa i predstavnik Udruge gradova RH Mario Žuliček. Na sjednici je izglasan program rada za narednih šest mjeseci, a formirane su i preporuke nadležnim institucijama, kako bi se stvorile bolje pretpostavke za osnivanje i kvalitetan rad savjeta mladih, te je izglasana podrška zaključcima s Nacionalne koordinacije savjeta mladih RH, održane u Samoboru početkom prosinca.
Za provedbu aktivnosti do sljedeće sjednice Koordinacije u Ličko – senjskoj županiji odgovorna je Veronika Kolman, aktualna predsjednica Savjeta mladih KZŽ i glavna tajnica Koordinacije županijskih savjeta mladih RH.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba