KRAPINSKI BORCI USPJEŠNI NA ZADNJEM OVOGODIŠNJEM KICKBOXING TURNIRU

TRI PRVA MJESTA: Briljirali Patrik Topolovec, Dora Skupnjak i Antonela Cesarec

Objavljeno: 18.12.2017. AB

Na zadnjem ovogodišnjem kickboxing turniru, održanom u sportskoj dvorani “Sutinska Vrela” u Zagrebu, sudjelovali su borci iz 88 klubova iz šest država u 631 startova.
Kickboxing klub Krapina sudjelovao je sa sedam svojih članova u disciplini point fighting, u dobnoj skupini djece i djece početnika.

Dvostruka pobjeda

Patrik Topolovec se u kategoriji do 22 kilograma, nakon dvostruke pobjede sa 6:0, popeo na prvo mjesto na postolju, dok je u kategoriji do 25 kilograma osvojio drugo mjesto. Dora Skupnjak među djevojčicama postigla je identičan rezultat – do 22 kilograma također je osvojila prvo mjesto, a u kategoriji do 25 kilograma bila je druga. Arijan Šaić osvojio je dva treća mjesta i to u kategoriji do 28 kilograma i do 32 kilograma, dok se Borna Topolovec, nakon duže natjecateljske pauze, kući vratio s tri treća mjesta, osvojivši ih u kategorijama do 28 kilograma, do 32 kilograma te među mlađim kadetima do 28 kilograma. Filip Sinković je među mlađim kadetima u kategoriji do 47 kilograma osvojio drugo mjesto, a Antonela Cesarec u kategoriji do 47 kilograma među mlađim kadetkinjama osvojila je drugo mjesto, a najbolja je bila u kategoriji do 42 kilograma među starijim kadetkinjama, gdje je osvojila prvo mjesto.

Nina Šalković borila se također u dvije kategorije, pa je među juniorkama do 50 kilograma osvojila drugo mjesto, a isti rezultat je uspjela ostvariti i među seniorkama do 50 kilograma, tako da se sa svog prvog natjecanja vraća s dvije srebrne medalje.
Ovi rezultati bili su dovoljni da kao klub u ukupnom poretku point fighting discipline zauzme visoko treće mjesto između 46 klubova.

Odlični “zmajevi”
Kickboxing klub “Zmaj” Bedekovčina nastupio je u oslabljenom sastavu bez mnogih standardnih boraca, sa samo četiri natjecatelja, u 10 startnih disciplina. Izborili su 10 finala te osvojili 8 zlata i 2 srebra. Najbolji su klub u kick lightu, te po sveukupnoj uspješnosti između 88 kluba sudionica na visokom trećem mjestu.
Elena Ljubek bila je zlatna u pointfightingu za mlađe kadetkinje-početnice do 37 kg, te srebrna u pointfightingu za mlađe kadetkinje do 37 kg. Ana Sovec osvojila je zlato u kick lightu i light contactu za starije kadetkinje do 46 kg, te srebro u pointfightingu. Stjepan Sedak bio je zlatni u kick lightu i light contactu za juniore do 57 kg, a Ivan Bertić bio je zlatni u light contactu za juniore do 84 kg te dvostruko zlatni u kick lightu za juniore i seniore do 84 kg. Ujedno je proglašen najboljim juniorom u light contactu te najboljim seniorom u kick lightu.

Iz KBK “Bušido” Sveti Križ Začretje, nastupila su tri natjecatelja u disciplini point fighting.
U težinskoj skupini + 32 kg za djecu početnike Luka Lacko, u težinskoj skupini +47 kg za kadete mlađe početnice Antonija Škreblin, a u težinskoj skupini do 47 kg za kadete mlađe početnike Karlo Lacko, koji je ujedno osvojio prvo mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba