Tajnim glasovanjem Predsjedništvo stranke biralo između načelnika Radoboja i načelnika Gornje Stubice

Anđelko Topolovec i dalje kandidat za predsjednika zagorskog HNS-a, za potpredsjednike predložio Jasmina Krizmanića i Roberta Šplajta

Objavljeno: 16.12.2017. Alen Brodar

Na 47. sjednici Predsjedništva HNS-a Krapinsko -zagorske županije, donesena je odluka o održavanju izborne skupštine županijske organizacije, za 16. siječnja 2018. godine. Predsjedništvo je zaprimilo dvije kandidature za funkciju predsjednika i to od strane trenutnog predsjednika Anđelka Topolovca i trenutnog potpredsjednika i načelnika Gornje Stubice Jasmina Krizmanića.

11:5

Tajnim glasovanjem je odlučeno kako će kandidat Predsjedništva na skupštini biti Anđelko Topolovec koji je dobio 11 glasova članova Predsjedništva, dok je kandidat Jasmin Krizmanić dobio pet glasova.
Nakon dobivenog povjerenja, Topolovec je predložio članove novog Predsjedništva, koje bi sačinjavali potpredsjednici Jasmin Krizmanić te Robert Šplajt, načelnik Kumrovca.
Od ostalih kandidata za Predsjedništvo istaknuti su: Anđelko Ferek – Jambrek, dožupan za gospodarstvo, Alojz Sajko, predsjednik kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini, Suzana Žunić kao tajnica organizacije, Klementina Čavužić kao glasnogovornica te Marija Puh kao saborska zastupnica HNS-a.

Zamjenici načelnika

U Predsjedništvo bi još ušli i zamjenici načelnika u Gornjoj Stubici, Kumrovcu i Radoboju, Vladimir Škvorc, Danijela Lončar i Stjepan Sirovec te predsjednik mladih HNS-a Krapinsko – zagorske županije i predsjednica ženske inicijative, nakon izbora.
– Predloženi kandidati su jamstvo da će HNS u Krapinsko – zagorskoj županiji, nastaviti kvalitetno i odlučno raditi za boljitak svih građana – istaknuli su u zagorskom HNS-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba