SALON NAMJEŠTAJA “PRIMA” KRAPINA OD SADA NA NOVOJ ADRESI

OČEKUJU VAS BROJNA IZNENAĐENJA: Ušteda od 30 posto na sav asortiman, plaćanje na rate bez kartica i velika fešta uz kuhano vino i kobasice

Objavljeno: 14.12.2017. zagorjeinternational

Na više od tisuću četvornih metara, Primin salon u Krapini na novoj adresi je predstavio novu kolekciju namještaja za 2018. godinu, uz brojne primamljive pogodnosti za kupce i posjetitelje. Od 14. do 16. prosinca u Primi Krapina, na adresi Frana Galovića 6a, sve kupce i posjetitelje očekuje mnoštvo lijepih iznenađenja – minimalna ušteda od 30 posto na sav asortiman, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata i velika fešta uz kuhano vino i kobasice za sve kupce.
Razgranatu mrežu od 55 prodajna salona i osam vlastitih proizvodnih pogona čine Primu najvećim lancem salona namještaja u Hrvatskoj. Glavna misao vodilja u cjelokupnom procesu stvaranja funkcionalnog, privlačnog i dugotrajnog namještaja od najkvalitetnije domaće sirovine su želje i zahtjevi kupaca i klijenata.
Iskoristite priliku i uredite svoj dom funkcionalnim i estetski privlačnim namještajem, uz velike uštede i iznimno povoljne cijene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba