SVEČANO OTVORENJE U DONJOJ STUBICI

INVESTICIJA OD 300 TISUĆA KUNA: Radio Stubica ima novouređeni studio i režiju

Objavljeno: 14.12.2017. JJ

Svečano je otvoren novouređeni studio i režija Radija Stubice d.o.o., a tom su prigodom spomenuti i drugi radovi i investicije izvedeni u razdoblju od 2015. do 2017. U sklopu investicija postavljen je novi antenski stup, kao i nove antene. Preuređen je prostor samog Radija Stubice, tako da je napravljena pomoćna režija te je kupljen novi miks pult i procesor, proširen je i iznova akustično izoliran glavni studio i režija, promijenjena je stolarija, a izvedeni su i drugi prateći radovi.

Velika slušanost

– Unazad dvije godine investirali smo oko 300 tisuća kuna, prvenstveno iz vlastitih sredstava – rekao je direktor Radija Stubice Mladen Kukas, koji je zahvalio svim partnerima, slušateljima te kolegicama i kolegama.
Župan Željko Kolar uputio je čestitke na ulaganjima te istaknuo kako su ulaganja u informiranje i brendiranje izuzetno bitna.
– Zagorje je, među ostalim, specifično po velikoj slušanosti radio postaja te je odgovornost nas koji nastupamo u medijima, ali isto tako odgovornost medija za vijest koji plasiraju izuzetno bitna – rekao je župan Kolar.
Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki čestitala je direktoru Radija Stubica Mladenu Kukasu na ulaganjima i izgradnji prepoznatljivosti programa ove radio postaje. – Radio Stubica je naš radio i jedan od prvih radija, na njemu možemo i pratiti i čuti sve što se događa u našim općinama i gradovima, kako iz Gupčevog kraja, zajedno s Marijom Bistricom, ali i iz cijele Krapinsko – zagorske županije – rekla je Hubicki.

Darkova emisija

Radijskoj ekipi je čestitao i gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić.
– Kada dođete negdje, dvije stvari po kojima je Stubica prepoznata, su Terme Jezerčica i Radio Stubica. Gotovo da i nema čovjeka u Zagorju koji ne zna za oglase koji se vrte na Radio Stubici ili Darkovu emisiju petkom. Zahvaljujem svim djelatnicima, suradnja u proteklih šest mjeseci je bila savršena i Grad Donja Stubica je u svom proračunu predvidio sredstva za Radio Stubicu u istom iznosu kao što je to bilo i do sad – istaknuo je gradonačelnik Gospočić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba