U PROLJETNI NASTAVAK PRVENSTVA VODEĆI TROJAC 2. HMNL-a SJEVER UĆI ĆE GOTOVO IZJEDNAČEN

NAPETA ZAVRŠNICA POLUSEZONE: Jesenje gostujućom pobjedom u Bjelovaru omogućilo Zagrebu 92 naslov jesenskog prvaka

Objavljeno: 12.12.2017. JJ

Utakmicama 9. kola, u kojima se odlučivalo o jesenskom prvaku, okončan je prvi dio sezone 2. HMNL sjever. U velikom derbiju, Jesenje je slavilo na gostovanju u Bjelovaru, čiji je poraz iskoristio Zagreb 92 te se pobjedom nad Sisciom vratio na vrh prvenstvene ljestvice i tako osvojio naslov jesenskog prvaka.
U Bjelovaru je odigrana uzbudljiva utakmica puna preokreta. Rumbak i Cvilko su nakon 12 minuta igre donijeli gostima prednost 2:0, no domaćin postiže tri gola u samo dvije minute za veliki preokret i prednost od 3:2 nakon prvih 20 minuta.
U nastavku utakmice gosti predvođeni raspoloženim Majcenićem dolaze do novog preokreta i vodstva 3:5. U 26. minuti isključen je vratar domaćih Grebenar, zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora, no s igračem više Jesenje ne uspijeva prelomiti susret, već ih u 29. minuti kažnjava Hajdarović golom za 4:5. Ipak, golom Švaljeka za 4:6 “zeleni” dolaze do pobjede, a do kraja utakmice su domaći golom Orača stigli samo ublažiti poraz za konačan rezultat 5:6.
Uoči proljetnog dijela prvenstva, u kojem će se po svemu sudeći tri kluba boriti za naslov prvaka, MNK Jesenje i MNK Bjelovar imaju po 21 bod, a MNK Zagreb 92 osvojio je 22 boda. Na četvrtom mjestu MNK Novi Marof ima 15 bodova, slijedi MNK Petrinjčica s 12 bodova, Futsal Karlovac i Rab imaju po 11 bodova, MNK Otočac 10, MNK Siscia 6 bodova, a na začelju je MNK Lošinj s jednim osvojenim bodom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba