OBILJEŽAVA SE MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

Prijavite se za konferenciju “Mladi, alkohol i vožnja”, koja će se održati 15. prosinca u Zaboku

Objavljeno: 07.12.2017. JJ

Mreža udruga Zagor zajedno s partnerima, Policijskom upravom krapinsko – zagorskom, Udrugom Regenerator i Krapinsko – zagorskom županijom, organizira konferenciju pod nazivom “Mladi, alkohol i vožnja”, povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a koja se odvija u sklopu projekta “Bez promila”. Cilj konferencije je dobiti pregled o navikama, ponašanjima i stavovima mladih vezanima uz izlaske i konzumaciju alkohola, vožnju u alkoholiziranom stanju, prometnu kulturu, društveni utjecaj na mlade te mogućnosti preventivnog djelovanja. Konferencija je namijenjena mladima, posebice mladima koji su položili ili koji će polagati vozački ispit, ali svim i drugim zainteresiranima.
Za sudjelovanje na konferenciji, koja će se održati u petak, 15. prosinca, od 12 do 14.30 sati u prostorijama Centra za mlade KZŽ u Zaboku, možete se prijaviti na mail: [email protected] s podacima: ime i prezime, naziv organizacije/institucije, elektronička pošta i kontakt telefon. Prijaviti se možete najkasnije do 12. prosinca. Broj sudionika je ograničen. Za više informacija o konferenciji možete nazvati broj 091/22 26 350.
Projekt “Bez promila” sufinanciran je od strane Ministarstva unutarnjih poslova, kroz provedbu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba