U petak u 19 i 21 sat u krapinskoj Festivalskoj dvorani gostuje predstava “Muškarci.hr”.
Potaknuti predstavom “5žena.com”, četvorica muškaraca odlučila su predstavom reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o sebi samima, jer im nije strano biti samokritičnima, i to realno, logično, objektivno i argumentirano.
– Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar… ljubav – poručuju Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić i Amar Bukvić.
Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.

Igrajući “Muškarce.hr”, predstavu temeljenu na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od “Muškaraca.hr”, gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.
Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka u vremenu od 13 do 17 sati, sat vremena prije predstave ili na www.ulaznice.hr.