NA BLAGDAN SVETE BARBARE U BELCU

Proslavljena sveta misa zadušnica za pokojne članove Družbe “Braća hrvatskog zmaja” i “Društva za obnovu i zaštitu crkve Majke Božje Snježne u Belcu”

Objavljeno: 06.12.2017. AB

Na blagdan sv. Barbare, u crkvi Majke Božje Snježne u Belcu, u organizaciji Družbe “Braća hrvatskog zmaja” Zmajskog stola u Krapini, proslavljena je sveta misa zadušnica za pokojne članove Družbe – Želimira Drakulića, Nikolu Jelačića Bužimskog, Josipa Štimca, Stjepana Škofa, Franju Tuđmana, kao i za pokojne članove “Društva za obnovu i zaštitu crkve Majke Božje Snježne u Belcu” – biskupa Marka Culeja, preč. Vinka Mrkocija, preč. Mirka Borjana, Božu Benčića i Nikolu Lisičara.
Svetu misu predvodio je monsinjor Lovro Cindori, uz koncelebraciju patera Tomislava Glavnika iz Franjevačkog samostana Svetog Duha u Zagrebu. Svetom misnom slavlju prisustvovali su članovi Družbe “Braća hrvatskog zmaja” sa župljanima Župe Belec, koji su se na taj način prisjetili i zahvalili pokojnim članovima Društva za obnovu crkve Majke Božje Snježne u Belcu. Zmajski stol u Krapini održao je nakon misnog slavlja svoje redovito zmajsko sijelo u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba