Ovog vikenda je u Ateni održano mediteransko wushu sanda prvenstvo, na kojem je nastupilo osam zemalja – uz domaćina Grčku nastupile su Cipar, Francuska, Italija, Bugarska, BiH, Libanon i Hrvatska.
Za Hrvatsku reprezentaciju nastupili su David i Antonio Kodrić iz Zagreba, Jan Lasić i Toni Čujić – Klenovar iz Pule te zagorski borci Leon Beber i Karlo Hac. Hrvatsku reprezentaciju činili su još treneri Zilhad Mahmuljin iz Zagreba, Dean Putina iz Pule te Robert Špoljar iz Velikog Trgovišća i direktor reprezentacije Petar Turković iz Zagreba.
U seniorskom dijelu do 65 kg, Karlo Hac osvojio je zlatnu medalju, isto kao Toni Čujić -Klenovar do 70 kg, dok je Antonio Kodrić osvojio srebrnu medalju do 75 kg. U juniorskom dijelu do 75 kg Jan Lasić osvojio je zlatnu medalju, Leon Beber osvojio je srebrnu medalju do 60 kg, a David Kodrić osvojio je brončanu medalju do 80 kg.
– Leon Beber je ždrijebom ušao u finale i s time nismo baš bili zadovoljni, a posebno smo bili oprezni s obzirom na to da ga je tamo čekao domaći natjecatelj Passidis Anatolios. Kako smo se bojali tako se i dogodilo, izgubili smo meč podijeljenom sudačkom odlukom uz ispriku protivničkog tabora da smo bili bolji. Protestu našeg direktora reprezentacije kod sudačkog stola pridružili su se Libanonci i Ciprani, iako se sudačka odluka ne može promijeniti, daljnje suđenje je bilo “poštenije”. Karlo Hac nastupio je u skupini s grčkim i ciparskim natjecateljima. U polufinalnom meču dominantno je pobijedio Cipranina Stamulisa Thomasa, dok je u finalu isto tako pobijedio Grka Kukos Kostasa te osvojio titulu prvaka Mediterana do 65 kg – rekli su u klubu Wolf Gym iz Velikog Trgovišća, čiji su Karlo i Leon članovi.