Izabrano novo vodstvo pregradskog SDP-a

Marko Vešligaj više nije predsjednik, na čelu gradske organizacije stranke zamijenio ga Mladen Burić

Objavljeno: 04.12.2017. AB

U prostorijama Vatrogasnog doma u Pregradi održana je izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Pregrada, na kojoj je izabrano novo vodstvo, te novi sastav Predsjedništva i Gradskog odbora. Za predsjednika GO SDP-a Pregrada tako je jednoglasno izabran Mladen Burić, a za potpredsjednicu Gordana Križanec Ružić.

Četvrti predsjednik

Burić je četvrti predsjednik od formiranja gradske organizacije SDP-a u Pregradi, u kojoj je bio dugogodišnji tajnik i prvi suradnik dosadašnjeg predsjednika Marka Vešligaja. U Predsjedništvo su izabrani Tajana Broz, Zdravka Žiger Žgela, Anica Krušlin, Vesna Petek, Marko Vešligaj, Davorin Drenški i Hrvoje Novak, dok su u Gradskom odboru kao članovi Tomislav Krušlin, Krunoslav Kolar, Damir Storjak, Branko Špoljar, Boris Karažija, Milan Flegar, Željko Gajšak, Dorotea Vdović, Zdravko Vrbanc, Mario Ivanjko, Milena Žiger, Grozdana Tepeš Tratiški, Stjepan Crčić, Josip Barlović, Xhevdet Pnishi, Slavica Sedlar i Vlado Špiljak.

U svome obraćanju članovima i podnošenju izvještaja o radu organizacije u proteklom razdoblju, dosadašnji predsjednik pregradskog SDP-a, Marko Vešligaj istaknuo je kako je pregradski SDP periodu od 2010. godine do danas prošao put od oporbene stranke s tri vijećnika, do vodeće političke snage u Gradu Pregradi, koja je na prošlim izborima u koaliciji s partnerima iz ZS-a ostvarila 65 posto glasova i rekordnih 11 od 15 vijećnika.

Članovima izborne konvencije se prigodno obratila i Jasna Petek, predsjednica Općinske organizacije SDP-a Krapinske Toplice i zamjenica krapinsko – zagorskog župana, koja je čestitala novom vodstvu i zaželjela im uspješan budući rad.

Najbitniji ljudi

Novoizabrani predsjednik GO SDP-a Pregrada, Mladen Burić, zahvalio se članovima na ukazanom povjerenju i izboru, posebno naglasivši kako su u organizaciji najbitniji ljudi, članovi koji se uključuju na svim razinama i daju doprinos radu organizacije, koja se, ako će realizirati sve planirane projekte, ne mora bojati za rezultate i povjerenje ljudi koje je u prethodnom razdoblju stekla.



NOVO VODSTVO IZABRALA I OROSLAVSKA ORGANIZACIJA STRANKE

Agata Cvitić na čelu SDP-a Oroslavja zamijenila Ivana Tuđu

Gradska organizacija SDP-a Oroslavja održala je Izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednicu je izabrana Agata Cvitić, potpredsjednik je Branko Čičko, dok su u gradski odbor izabrani Stjepan Bakran, Mario Frinčić, Lucija Grabušić, Jelena Jagečić, Milivoj Kolarić, Petar Kovačićek, Martina Kraljić, Marijan Kuleš, Danko Pušćenik, Ivan Tuđa i Vladimir Zrinski. Novoizabrana predsjednica zahvalila je na ukazanom povjerenju te pozvala sve članove i članice na uključenost u kontinuiranu evaluaciju procesa koji se odvijaju unutar SDP-a i grada Oroslavja. Tom je prilikom uručila i zahvalnicu dosadašnjem predsjedniku gradske organizacije Ivanu Tuđu, koji je tu dužnost obnašao posljednjih 15 godina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba