VELIKI USPJEH ČLANOVA STRELJAČKOG DRUŠTVA VELIKO TRGOVIŠĆE NA MEMORIJALNOM TURNIRU “BERISLAV RAJKOVIĆ” U IVANIĆ GRADU

Mihaela Oborovečki ostvarila najbolji rezultat turnira

Objavljeno: 21.11.2017. JJ

Članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće sudjelovali su na 9. Memorijalnom turniru “Berislav Rajković” samostrel field za sve kategorije, održanom u Ivanić Gradu. Prijelazni pehar, koji se dodjeljuje strijelcu s najboljim rezultatom, osvojila je Mihaela Oborovečki, koja je svojim izvanrednim rezultatom, neslužbenim državnim rekordom i najboljim rezultatom ikad po novim pravilima, iza sebe ostavila nekoliko ovogodišnjih osvajača svjetskih i europskih medalja u muškoj i ženskoj kategoriji.
S dva kruga prednosti ispred aktualnog višestrukog svjetskog prvaka u juniorima i muškoj kategoriji i gotovo pet krugova prednosti ispred Valentine Pereglin, aktualne i višestruke prvakinje svijeta među ženama, izborila je prijelazni pehar, kao i pehar u trajno vlasništvo za najbolji rezultat Memorijala “Berislava Rajkovića”.
Tako se pridružila svom bratu Martinu, koji je ima prijelazni pehar s Croatia Cupa, a u arhivi im još nedostaje samo prijelazni pehar Europa Cupa, da bi zajedno posložili sva tri prijelazna pehara, što je do sada uspjelo samo legendarnoj obitelji Pereglin.
Strijelci SD-a Veliko Trgovišće u mixu su osvojili drugo mjesto ekipno. Martin Oborovečki u juniorskoj kategoriji osvojio je drugo mjesto, a Mihaela Oborovečki u istoj je kategoriji osvojila prvo mjesto. Treća članica mix ekipe, Iva Popović Gecan, osvojila je drugo mjesto u kategoriji kadeta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba